Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znam ja vas,vi sigurno umirete od zelje da vidite kako nadalina muti jaja :)

Prilozi

• Picture 004_resize.jpg
    Picture 004_resize.jpg
    39,5 KB · Pregleda: 98
Jao Smokvicice sad kad sam videla sliku, setih sta mi se desilo pre neki dan. Stojim ja na hodniku i vidim neku zenu, posle sam skontala da i ona predaje u skoli, nemam pojma sta, i razmisljam, Boze kako mi je poznata ova zena. I ceo dan smaram drugaricu da i ona razmisli ko je ona. I posle jedno dva casa, ja se proderem, aaa smokvicica...:zcepanje: Mozete misliti kakva je faca toj drugarici bila... Ali stvarno mnogo lici na tebe, mada si ti lepsa...:znamiguje:

pa narafski,a inace meni ljudi cesto kazu da im licim na nekog,ali vise nacin moje price i pojava, nego lice
uh kako bih ja dobro predavala u skoli,svu bih decu pobila.lako gubim strpljenje kad vidim da me neko zeza,a tamo toga ima vise nego sto treba

Bravo Šušu! Kakav lep osmeh! Moja ćerka je nosi (tek) dva meseca ali je više i ne primećujemo ni mi a ni ona...Sve u cilju- da imaš lep osmeh kako bi mogla da se dobro udaš(to je bilo moje objašnjenje kad sam je ubeđivala! Vidi mene- donje trojke su mi malo ukoso i vidi kako sam prošla u životu!z:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back