macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.093
Pa ocel biti tog strajka, Vanda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas sam nasla kad da se ubodem. 

Imamo ovakvih ''prepolovljenih tabli'' taman toliko da popunim dve strane ovde, al ne merem da vas smaram. 
Aj kad sam vec tu, da bacim i ja neku slicku. Naravno, nije od danas, ali crtamo ovako manje vise svaki dan.
Pogledajte prilog 168243
...колико има годиница?
.
... sace cetiri. Ovo joj nije neki od boljih crteza (tacno se vidi da ga je otaljala, narocito jabuke na drvetu), al me mrzelo da sklanjam face sa onih drugih slika pa sam zato ovu bupnula na temu.Da ne ponavljam vise tri i po... sace cetiri. Ovo joj nije neki od boljih crteza (tacno se vidi da ga je otaljala, narocito jabuke na drvetu), al me mrzelo da sklanjam face sa onih drugih slika pa sam zato ovu bupnula na temu.
О,..па онда се види да је мамина паметница, како је то нацртала,
са толико годиница.
Реци ми, она сада добро разликује боје, да ли сама боји
све то гледајући како је не цртежу лево или јој ти помажеш?
(Ух, спамујемо тему, ал` шта да радим, некако ми интересантна
слика коју си поставила)
.

Aj evo jos slicica, a sve sam se trudila da ne postanem hvalisava keva smarach.Valjda mi se prasta ovde posto pricamo tjutke.
Pogledajte prilog 168249
Na prvoj sam ja nacrtala coveculjke, a posebno smo igralice u parku, na drugoj smo posebno odecu, ja devojcicu, a ona je oblacila devojcicu, a na trecoj je svaka posebno crtala votjke.![]()
)...ма, каква кева смарач,..ја тек сада сазнах колико има година.
Врло леп приступ имаш,..не мислим да је у питању само твоја
професија, напротив, професија није увек мерило виђеног...
(додуше има она тема "дом и породица",..ако тамо пишеш о
овим интересантним развојним етапама свога детенцета,..
погледаћу, па онда тамо пишемо.
Не могу више да поднесем да ми овде бришу поруке...)
.

)Suncan dan i ja...srecna...iako se ne vidi...pospana, a uzeljeh se-pa drezdim za kompom...
(I parce pizze koje sam pravila mojima, a "zapalo" i mene...)

Suncan dan i ja...srecna...iako se ne vidi...pospana, a uzeljeh se-pa drezdim za kompom...

Suncan dan i ja...srecna...iako se ne vidi...pospana, a uzeljeh se-pa drezdim za kompom...

Какве зелене очи! Прелепе!
И пица је дивна, али не вреди да тражим парче, видим да ни теби није много остало..![]()
...kakve lepe oči imaš Argeto!![]()

plave okeeeeeee![]()

(zapravo "sucmuraste", mozda ima trun plave, ja ih deklarisem kao "vecinski" zelene
ovo ne smijem na pdf-Politici izjavljivati
)
Сад бих те нешто питао али боље да ћутим...![]()