Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To mi nije nelogicno, mislim bilo bi mi nelogicno da ides bosa u sandalama i napolje :lol: al sam se pravo iznenadila kad sam videla slike.
Zapravo dok nisam videla avatar pojma nisam imala ko je.
I da mi je neko poturio fotke bez avatara gadjala bih tri dana i ne bih pogodila.

Ја имам телефон којим сам презадовољна, али сам данас почастила себе овим чудом. Сладак ми је јер је необичан. :)

slika0879.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

slika0880.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Vanda, jel to onaj telefon iz Oriflejma?

Neka moja tetka radi sa onim Oriflejmovim katalozima pa su joj dali takav telefon sluzbeni da lakse kontaktira sa kupcima...
Није из Орифлејма. Купила га у ,,Теленоровој'' продавници, ја сам њихов корисник, па проужавала уговор и добила телефон за динар. :) Нисам сигурна како ћу се снаћи у њему. А бирала...

А за шминку која ти је у складу са бојом гардеробе? И негативне јер ти се боја паркета не слаже са бојом лица? :)
Маринац, све похвале, свакако!

...očekujem samo iskrene repke za parket, vrata i dovratke...z:lol:
Vratila se...z:poz:

CopyofDSCN1946-1.jpg

Prelijep parket.:zaljubljena: Mada više volim kad je drugačije drugačije složen. Šta ću, tradicionalista.

I dovraci su prelijepi. Samo su vrata malecka, ko da vode u Zemlju čuda božemeprosti.
Mora da ulazite na kant kroz njih, grdni vi.:(

Đa mi se i poza. Šaka stisnuta u pesnicu, kao kod američkih predsednika, odražava odlučnost i veru u sopstvena načela, kao i nepokolebljivost u nastupu.
Lajk.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back