gost 67981
Veoma poznat
- Poruka
- 10.021
Hm....Ja neam golu sliku sad, al' ajde zamislite da je imam i da sam je postavila ovde, baš da vidim koliko reputacija mogu na to da dobijem![]()
...stavi onu sa ovogodishnjeg kalendara...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm....Ja neam golu sliku sad, al' ajde zamislite da je imam i da sam je postavila ovde, baš da vidim koliko reputacija mogu na to da dobijem![]()

Ja imam! Sad kad se nareputiram!
Pogledajte prilog 167303

Pa jeste, posle da me neko zaustavi na ulici i kaže "Ej Pile, što imaš dooobru trticu. Video sam na Krsti!".
A što si sakrila lice, pile, pa nije to sramota![]()
...bas ces dobiti reputacije na ludo pile zatrovano dioksinom![]()

Pa jeste, posle da me neko zaustavi na ulici i kaže "Ej Pile, što imaš dooobru trticu. Video sam na Krsti!".
A ne, ne. Kako da se udam i budem poštena&nevinaudavača.com ako svi znaju kako izgledam bez perja?

Misliš da je bolje da se uvučem u ružičasto aljinče i otfikarim sebi glavu?

...sve je bolje od otrovane piletine![]()
Džaba, pile, ništa ti to ne vredi, ima Fibi program koji skida te fleke po sliki, evo nek' ti Andrea prepriča na brzinu![]()

...tebe medjedu ne mora ni da fotosopira![]()
Misliš? Zašto li onda ti silni tipovi jure piletinu kad je otrovna?

Vala i ne mora.
Meda izgleda "vrh brate!"

...ne znaju da je otrovana![]()

...droga, hasis, ludilo![]()
Opet sediš na ladnom betonu, m?
...droga, hasis, ludilo![]()
Joj, bre, stevca, pa nisam tražila fotke, nego repke....a fotke da zamislite, a ne da guglate...e bre, ništa mašte nemate![]()

)
)

A u čemu je poenta da se na svakoj bogovetnoj temi ovde kamče "bone"? Poskupeli slatkiši pa se traži adekvatna zamena ili...? Ja sam mislila da je reputacija način da nekome damo do znanja da nam se dopada njegov način razmišljanja ili gola slika a ne da nabijamo jedni drugima reputacionu moć.