Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas smo zvali prijatelje koji su tamo,kazu da ima oko dvadeset santimetara ali dobro utabanog,nocu rade topovi,a danju jos nije poceo da se otapa.ali recimo od jugobanke do zicare blato.ima da budemo kaljavi do vrata
joj bre ovo je prvi put da mi se negde ne putuje

:lol: Pa dobro, otkud znam, ja cu nadam se nositi kratko dok ne mrem :malav:
Ali mini suknja i pojam mini je relativan. Mojoj mami je iznad kolena mini, nekom dopic.njak je mini itd...

....oborice teoriju relativitetaz:p....ako, i treba, evo na primer u ovom slucaju bas nista nije relativno jer da jeste kako bi se zvala suknja ispod zadnjice? Maxi ili miniz:mrgreen:?
...to sto bi neko voleo da misli kako suknja do polovine butina nije mini je druga stvar, zna se kako se dele suknje, maxi, midi, oko kolena i mini...i ja cu nositi mini dok ne mrem i nemam nista protiv nje ali protiv relativizacije svega imam jer nije podlozno istoj i tvoja mama jeste u pravu, sve sto predje koleno navise je mini ali ima standardnih mini (kao sto je Mirkina, ja tu duzinu nosim) i a la hot pants, a cak i one nisu topla voda vec su poznate jos od kraja 60'ih i 70'ih...u modi je sve vec izmisljeno tako da - po ukusu,odavno je zivela Meri Kvant...

dodatak...mnogo mi se dopada ova slika...i neću valjda više da se slikam, i besim...preterala sam:D

img05788.jpg

super...mama mog momka obožava kad nosim ovakve haljinice...mada ona voli one baš kratke: )

alg_horse_race.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back