Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala :) mislim za lokne:aha:
a shto se tiche haljina-tunika..
pa meni je haljina kad sam metar i zelja da porastem...josh moram da je povuchem na gore da bi bila kratka :lol:
a kupila je za dochek pretproshle god...znachi 2008/09 i mislim da je chak ni ne perem na ruke nego u mashini i da kucnem u drvo nish joj ne fali:eek:
inache bash nemam srece sa tim tako stvarchicama, chesto mi se neshto od odece zezne

e onda jest..ja je nosim tj nosila sam je na farmerke.
ne mogu ga vjerujem za masinu.. ja sam je 2 puta oprala i to na ruke, u nili cak!, kao da se ne unisti z:(

e onda jest..ja je nosim tj nosila sam je na farmerke.
ne mogu ga vjerujem za masinu.. ja sam je 2 puta oprala i to na ruke, u nili cak!, kao da se ne unisti z:(

sad si me istripovala, idem da je izvuchem iz korpe za vesh dok ne zaboravim, da je ne bi mama gurnula u mashinu...
ove jeseni/zime mi se vec par lepih stvarchica, za koje mi ne bi palo na pamet da ce da se skupe ili slichno ako se ne peru na ruke, s.jebalo :evil:
i izvin'te na psovanju:lol:
a shta se izvinjavam....mene niko ni ne smatra za damu valjda:think:

Ti psuješ??? Nikada ne bih rekla. z:shock:

:prstic:
Kad si bila u Uscu, ja oko 2 :whisling:
Koja guzva :eek:
Cudo te nisam videla :zper:

Bila sam od 6 do 8 smorila sam se ko pas opet sam isla sa puzem u shoping, aj sto ne zna sta hoce al sto je krenuo sa povredjenom nogom, pa red kukanja od bola, red neodlucnosi, red kupi mi sladoled vriskanja....:dash:

....jesu pocele rasprodaje u Uscu...mislim na prave..ili su jos uvek one
20-30%...

Jok...kilavo nesto.
Nista zivo kupila nisam (sebi) ...

Bila sam od 6 do 8 smorila sam se ko pas opet sam isla sa puzem u shoping, aj sto ne zna sta hoce al sto je krenuo sa povredjenom nogom, pa red kukanja od bola, red neodlucnosi, red kupi mi sladoled vriskanja....:dash:

Puzeve ne voditi u Usce :lol: Joj kad si kod sladoleda, mi jeli onaj slodomousse ili kako se vec pise sladoled mus dole u onom kaficu mljac je :kolac:

Puzeve ne voditi u Usce :lol: Joj kad si kod sladoleda, mi jeli onaj slodomousse ili kako se vec pise sladoled mus dole u onom kaficu mljac je :kolac:

Pa kako zeno da mu kupim cipele bez njega??
I drugo pitanje ...kako da ga pustim da kupi cipele koje hoce ?:sad2:

Ako mislim da mi muz zalici na coveka moram sa njim u shoping.
A to podrazumeva gore opisano.

..hehhe..pazi da ti ovo ne procita puz...:D

...a jesu sve mali modeli radjeni samo za anoresicne devojke i zene,
zamisli kako tek udju one koje imaju preko 60 kg...

Necu bre da zamisljam nista sto pocinje borjem 6.
Bacam se na dijetu i ima da tancujem...
Upisala sam svoju guzicu i jos jednu forumsku guzicu na casove plesa...
Ima da budemo macke ipo ...em cemo da bidnemo okrente ko cigra em cemo da stesemo guzice ...
Ma idi jedva cekam.

Vidi Jelena, stvar je prosta
Da si isla samnom u shopng em bi ucinila dobro delo,em bi sad bila u toku pa ne bi morala da citas , em bi dobila i sladoled.
E sad ko te sisa....citaj !

a ko me je zvao u shoping..a? :evil:

...brzoo cest ti to....z:lol:

...kakav Dzems Bond, Krsta je zanimljivija....z:mrgreen:

ajde sad jos i mm da to shvati i bice super z:mrgreen:

Necu bre da zamisljam nista sto pocinje borjem 6.
Bacam se na dijetu i ima da tancujem...
Upisala sam svoju guzicu i jos jednu forumsku guzicu na casove plesa...
Ima da budemo macke ipo ...em cemo da bidnemo okrente ko cigra em cemo da stesemo guzice ...
Ma idi jedva cekam.

:aha: e da to vidim pa mogu i dumrem :lol:

...ooopaaa...znaci pala je konacna odluka...lepo...

...ja imam zelju da odem i vidim kakva je ona zumba, i da probam
da izdrzim samo jedan jedini cas...ko zna mozda mi se i dopadne,
ako se to desi, ima da budem najzgodnija baba na Krsti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back