Tusenfryd
Poznat
- Poruka
- 7.674
jesi to ćerki uzela šnalicu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...i ja se pitam...za koji lep Q Vam mi mushki sluzhimo...

Pa za Q. A da je lep, nije. To vas neko slagao.![]()

lepota je u oku posmatračaPa za Q. A da je lep, nije. To vas neko slagao.![]()
...nisi iskusna...malo si videla...i još ih nisi zavolela...![]()

Pa u pravu je pile, muerte....ima tu puno kvaliteta, ali lepota stvarno nije jedan od njih
Čisto sa estetske strane gledajući, cela "aparatura" je čak i smešnjikava, kao da je neko pljunuo pa prilepio![]()
...nisi iskusna...malo si videla...i još ih nisi zavolela...![]()

Pa u pravu je pile, muerte....ima tu puno kvaliteta, ali lepota stvarno nije jedan od njih
Čisto sa estetske strane gledajući, cela "aparatura" je čak i smešnjikava, kao da je neko pljunuo pa prilepio![]()
...vidiš, dokazala si, tj. precrtala Darvina...jer, po Đizuz veri, Bog nam ga dao prepravkom vašeg rebra...pa ga nekim superbogovskimlepkom...
Meni liči na "goluždravo ptiče", tek izleglo. Samo što ne zapijuče.
...ti sve o nekim pilić primercima...koji pijuču za "mamom"...
A da sam napisala da se dele na lepe i ružne, našao bi se neki dušebrižnik da podvuče kako sam previše iskusna i mnogo sam ih videla, oslepeću od greha i bludnih misli.![]()

pazite vas dve ima da vas potera sa nama jadnicama u grupu elitnih forumasica
mislim...![]()
...prilepak......vidiš, dokazala si, tj. precrtala Darvina...jer, po Đizuz veri, Bog nam ga dao prepravkom vašeg rebra...pa ga nekim superbogovskimlepkom...
![]()

Moram priznati da nisam čula za ovu verziju.
Znam za onu da je Adamovu gospoju napravio od njegovog rebra, ali ni za to ne znam gde joj ga munuo, dizvineš![]()
...al' se malo našalih...na konto rebaraca...
...prilepak......vidiš, dokazala si, tj. precrtala Darvina...jer, po Đizuz veri, Bog nam ga dao prepravkom vašeg rebra...pa ga nekim superbogovskimlepkom...
...rekoh ja da si neiskusna......ti sve o nekim pilić primercima...koji pijuču za "mamom"...
...možda si i u pravu...bolje da se sama spotakneš...pile...
...ne brka Muerte breskvice i šipak...![]()

lepota je u oku posmatrača![]()

Znači meda i ja smo šipurak (lekovite) a ostale su breskvice (sočne)?
A za to "neiskusno pile" jer mogu da dobijem napismeno? Pa kad rešim da se udomim, da ponesem dokaz za prvu bračnu noć. Pre no što vrisnem "iju!" potegnem taj papir kao corpus delicti "časti i česti".
Mada, eto neka vajda od matorih, ocvalih popova. Da lupaju pečate i izdaju "virgo intacta" uverenja.

Mda, posmatrač treba da vodi računa da ga ne ubodu u to isto oko.
Sad se nešto mislim, kadd smo kod gledanja, mislite da su nekada prilikom ugovaranja brakova utvrđivali i da li su mladi potrebne zaštitne naočare ili lupa prve bračne noći?![]()

...obrnuto pile...obrnuto...
...dodŽi...i daČu ti taj V. in u taktu...![]()
aj nemoj sad tako,ocu i ja jos malo da budem socna breskvica
ionako vise licim na sasuseni sipak