Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zbog gledanja an sat u gundjanja kako cemo zakasniti, odnosno doci kasno na slavu i da mi nije opalo na pamet onda da pocnem da kukam u 10 da mi se ide kuci, a dosli smo tek u 7:roll:

Dakle muskarci :dash:
Ima para, zna sta mu treba i satima bira.

...e bre i vino za slavu je birao 10 minutaaaaaaaa :besna:

...i ja se pitam...za koji lep Q Vam mi mushki sluzhimo...

Ja sam poštena forumašica i jedino Q za koje znam je onaj iz Džemsa Bonda :mrgreen:
Hoću reći, neam pojma o čemu pričate :lol:

Ali sam rešila da ove godine pravim ove medenjake slične vilinim za sebe i decu, (više za sebe, deca su alibi) ali još uvek tražim modle u obliku jelke i onog čovečuljka, pa ako neko vidi...:flert:
(naravno, našla sam modle za medu :lol: )

Ja sam poštena forumašica i jedino Q za koje znam je onaj iz Džemsa Bonda :mrgreen:
Hoću reći, neam pojma o čemu pričate :lol:

Ali sam rešila da ove godine pravim ove medenjake slične vilinim za sebe i decu, (više za sebe, deca su alibi) ali još uvek tražim modle u obliku jelke i onog čovečuljka, pa ako neko vidi...:flert:
(naravno, našla sam modle za medu :lol: )

...a ti i decu imash medo...???

ma cicak,to je rupa i sada,ali sa podjednako dobrim mestom kao i grand,ali duplo manjom cenom.bila ja pre dve godine,sigurno ga od tada nisu renovirali.meni je vazno zbog dece i opreme.a i hrana im je super.e sad sto po meni otpada malter,to mu dodje ko puder,da se ne sminkam

To si u pravu... obuješ skije u hotelu i spustiš se... ;)

Inače žene, čitam vas i shvatam koliko sam srećna... ovaj moj kupuje za 3 sekunde... nema premišljanja... sa njim je šoping gotov u 2 radnje... po 10 minuta... :lol:

E Mirka, jako ti je dobra boja... baš mi se sviđa... tako sam ja htela kad sam izvlačila pramenove, a ćurka me ofarbala u svetlo plavo... joj kad se samo setim... :evil::mrgreen:

medved_bg:
Da su bili tako mutavi kad su vas upoznali, q biste se udale.

Uh, ja sam od prvog momenta imala utisak da ću morati da se brinem o njemu. :) Ispostavilo se kao tačno, i nije mi zasmetalo. Prosto sam otresitija u nekim tako svakodnevnim situacijama, a i volim da brinem o onima koje volim. Ili volim da držim stvari pod kontrolom, da imam utisak da sam neki faktor.

moj ima vise ukusa nego ja i bolje se oblaci
a sto mu kupim ,vise naravno ne,njemu se ne svidja.
a ja mnogo volim da mi se kupi nesto od garderobe,al niko mi ne kupuje:(

ebote sve isto...:mrgreen:
ovaj moj se "fensi" oblači... :roll: a ja šta mi padne pod ruku...
kad hoću nešto da mu kupim, to može biti samo ono što je već šacnuo, i rekao da će uzeti, inače bačene pare...
doduše, mm mene stalno vodi, i vazda bi mi nešto kupovao... a meni najveće uživanje sesti negde, pijuckati kafu, i uživati... u nekom toplom tržnom centru... :mrgreen:

Uh, ja sam od prvog momenta imala utisak da ću morati da se brinem o njemu. :) Ispostavilo se kao tačno, i nije mi zasmetalo. Prosto sam otresitija u nekim tako svakodnevnim situacijama, a i volim da brinem o onima koje volim. Ili volim da držim stvari pod kontrolom, da imam utisak da sam neki faktor.

Ma ne kažem, super je sve to, podela poslova i sve, nego mi uvek smešno kad se takvima, što su k'o božemeprosti sakati u ruke i oči, namesti situacija da nema ko to da obavi umesto njega, pa odjednom sve znaju i sve umeju :lol:
A i individualno je sve to, ja ne znam koliko bih uživala u takvoj vrsti brige. Stvarno volim da ugađam svojima, ali ne volim taj utisak da muž ima potrebe kao dete :confused:

Ma ne kažem, super je sve to, podela poslova i sve, nego mi uvek smešno kad se takvima, što su k'o božemeprosti sakati u ruke i oči, namesti situacija da nema ko to da obavi umesto njega, pa odjednom sve znaju i sve umeju :lol:
A i individualno je sve to, ja ne znam koliko bih uživala u takvoj vrsti brige. Stvarno volim da ugađam svojima, ali ne volim taj utisak da muž ima potrebe kao dete :confused:

meni je i to podela poslova. on ne voli shopping, ja volim-ne bunim se. nema prenemaganja ko da je bozemeprosti sakat u ruke i oci. nije da ne kupuje nista sam, ali kad samo zajedno, ja presecem, jer on je veoma "odlucna' vaga:lol:

Moja ulica sinoc.

gospodska.jpg
[/URL][/IMG]

gospodska2.jpg
[/URL][/IMG]

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back