Eoja
Ističe se
- Poruka
- 2.168
Linda, sad nešto gledam i baš mi drago što se nisi odlučila za onu frizuru =D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bas si lepa 
Ček' to su ustvari kao helanke?
Lastiš gore i to?
Džepovi su fora ili stvarno imaju džepove?
Boooože, kako se osećam glupavo dok ovo pitam...k'o baba neka![]()
da,helanke od tankog dzinsa,nekad imaju dzepove i stepove,nekad su imitiacija a nekad nema
Kako ja to nigde nisam videla?
A baš mi se sviđa...

Jel mislis na skinny?
hvala vam : )
ni ja ne mogu da je dočekam, ceo dan je gledam i stvarno jedva čekam, pa kud puklo da pukne : )
tara luda li si,ja kad budem izgledala ko ti prestacu da izgovaram rec dijeta![]()
konačno sam našla žute čarape, ovde deluje kao da se malko sijaju al ne sijaju se : )
sine, sad tek vidim kolke su mi ruke na slici : I

cekaj,sad se ti kolebas izmedju svalera i nove frizure ili sam nesto loso shvatila?
a za debele ruke prosto nemam sta da kazemtara luda li si,ja kad budem izgledala ko ti prestacu da izgovaram rec dijeta
sem kad su drugi u pitanju

))..pa rekoh da nije i kod tebe taj slučaj jer debele nisuthanks trojanka i onako globalno jos jedno thanks za komplimente
ova trojica sa fotke nisu derpe nijedan (odg na rep) ovaj pored mene je direktor,ovaj dole je kolega sto se stalno kacimo (the slave) i ovaj pored sare je prodavac,buduci advokat,kod nas privremeno
sto se tice jegginsa,ja sam uzela iz prosle kolekcije "yes yes jeans" znaci ove najobicnije,mada mi kazu da su i ovi skinny fantasticni tj da prave lepu goozu,nisam probala
![]()
ultra su prakticni stavis u cizme,ili s baletankama,nosila sam i sa rimljankama i onda gore biras haljine,kosulje,majice,cak i dzempere super stoji uz neke dzombastije cizme
reslatka si!!!!
falal eoja : )
al bre stvarno su mi se podgojile ruke(i ne samo ruke, al na ovoj slici one su se istakle), nisam od onih što kukaju za bezveze, al imala sam 10 kg manje i ne mogu da se naviknem na novu sebe : )
Како сада постављате фотографије
.