Julian
Poznat
- Poruka
- 8.030
Molim, molim... Nema na čemu. I drugi put.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jao stvarno,kakvi lepi zubi.ja mislila daj babo glavu,kad ono devojcica
...Citavih 27 ljeta...
Opet pokušavaš a i dalje ne umeš?
Pa dokle ćeš da se blamiraš?![]()

..ко тебе споменуо
.

jesu ,jesu

sloooooooobooooodnoooooo ! 

Lep, starinski štok na vratima i interesantna bordura na zidu. Svidža mi se.bas bezveze,ovde danas nikog...a meni je ovo omiljena tema.pa ja po cenu da sam jako dosadna evo hvalim se sa svojim mindjusama koje sam danas dobila od drugarice iz spanije,a uz to i da sam vredna domacica sa keceljom.e da a na modu cu da pitam nesto,pa dodjite i tamo da se druzimo![]()

Bože kako si ti srećna... uvek nasmejana, zadovoljna... sijaš... više nego te minđuše...bas bezveze,ovde danas nikog...a meni je ovo omiljena tema.pa ja po cenu da sam jako dosadna evo hvalim se sa svojim mindjusama koje sam danas dobila od drugarice iz spanije,a uz to i da sam vredna domacica sa keceljom.e da a na modu cu da pitam nesto,pa dodjite i tamo da se druzimo![]()
Ne pitaj... imam bodi i debeli džemper + jaknu... verovatno mi se svi smeju napolju...E bas jesu stvarno.
I simpa su mi pegice sto ima ova smokva, podseca me na saru kej.
Nego jel moguce da je samo meni hladno ?
Imam cak i cizme![]()

Ne pitaj... imam bodi i debeli džemper + jaknu... verovatno mi se svi smeju napolju...![]()

na bretelice i to...al' sam se zeznula dolje
obula sam neke kožne, tj postavljene kožom patikecipele...išle mi uz kombinaciju, pa sam morala
bas bezveze,ovde danas nikog...a meni je ovo omiljena tema.pa ja po cenu da sam jako dosadna evo hvalim se sa svojim mindjusama koje sam danas dobila od drugarice iz spanije,a uz to i da sam vredna domacica sa keceljom.e da a na modu cu da pitam nesto,pa dodjite i tamo da se druzimo![]()

...i čim naučim da se kačim, kačiću se do besvijesti...
a ti julijane,nisi morao brate da mi hvalis zidove ako nisi mo'go mene.a to si video od onog na d(ne mogu da mu zapamtim ime)on sve nesto hvali prsten,pa gleznjace...

...ja prokuvala danasna bretelice i to...al' sam se zeznula dolje
obula sam neke kožne, tj postavljene kožom patikecipele...išle mi uz kombinaciju, pa sam morala
...i čim naučim da se kačim, kačiću se do besvijesti...ima Duki da me proziva samo tako...