Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bas bezveze,ovde danas nikog...a meni je ovo omiljena tema.pa ja po cenu da sam jako dosadna evo hvalim se sa svojim mindjusama koje sam danas dobila od drugarice iz spanije,a uz to i da sam vredna domacica sa keceljom.e da a na modu cu da pitam nesto,pa dodjite i tamo da se druzimo:mrgreen:

Prilozi

• Picture 026_resize.jpg
    Picture 026_resize.jpg
    29,4 KB · Pregleda: 73
bas bezveze,ovde danas nikog...a meni je ovo omiljena tema.pa ja po cenu da sam jako dosadna evo hvalim se sa svojim mindjusama koje sam danas dobila od drugarice iz spanije,a uz to i da sam vredna domacica sa keceljom.e da a na modu cu da pitam nesto,pa dodjite i tamo da se druzimo:mrgreen:
Lep, starinski štok na vratima i interesantna bordura na zidu. Svidža mi se.:)

Bože kako si ti srećna... uvek nasmejana, zadovoljna... sijaš... više nego te minđuše...;)
E bas jesu stvarno.
I simpa su mi pegice sto ima ova smokva, podseca me na saru kej.

Nego jel moguce da je samo meni hladno ?
Imam cak i cizme :(
Ne pitaj... imam bodi i debeli džemper + jaknu... verovatno mi se svi smeju napolju...:mrgreen:

...ja prokuvala danas:mrgreen:na bretelice i to...al' sam se zeznula dolje:mrgreen:obula sam neke kožne, tj postavljene kožom patikecipele...išle mi uz kombinaciju, pa sam morala:mrgreen:
...i čim naučim da se kačim, kačiću se do besvijesti...ima Duki da me proziva samo tako...

a j.ebem li ga,meni se vec poceli opustati neki delovi,pa racunam kad odose oni odoh i ja.a ti julijane,nisi morao brate da mi hvalis zidove ako nisi mo'go mene.a to si video od onog na d(ne mogu da mu zapamtim ime)on sve nesto hvali prsten,pa gleznjace...

Lepa, prelepa... Sijas :heart:

...i čim naučim da se kačim, kačiću se do besvijesti...

Najlakse ti je ovako preko priloga, kao Smokvica...

...ja prokuvala danas:mrgreen:na bretelice i to...al' sam se zeznula dolje:mrgreen:obula sam neke kožne, tj postavljene kožom patikecipele...išle mi uz kombinaciju, pa sam morala:mrgreen:
...i čim naučim da se kačim, kačiću se do besvijesti...ima Duki da me proziva samo tako...

Naucicu te ja , da pokazes ove kakva si maca :heart:

http://tinypic.com/

Uzmes sliku sa svog kompa preko browse.
uradis resize na 640 ili 320 kako ti volja
kliknes na upload
ukucas rec koja izadje i enter.

kad se pojavi slika , uzmes link br 2 na kome pise da je za forume i kopiras ga
ovde paste
i voala eto tebe na forumu u svom svom sjaju :D

ovo sa prilozima je lakse:p
kliknes na 'odgovorite na temu", pojavi se prozor za pisanje poruke, iznad gornje linije prozora su razne opcije, medju kojima je u prvom redu i spajalica, na koju kad kliknes pojavi se "Postavi datoteku sa svog računara", kliknes na to i zakacis fotku sa svog kompa, i posaljes poruku. veoma prosto

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back