Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo jedna morska....iskljuciva namena ove fotke je da dobijem lascivne ponude na pp i masne reputacije....

Cisto da opravdamo uvrazeno misljenje !

j63gog.jpg
bestidnice jedna :rumenko:

Како непримећена? Ја ти послала масну репутацију...:zper:
(Навикла да радим испод жита....ништа јавно....:mrgreen:)

Pa lepo , vidis ti sta mi zlobnice rade , sve kao pricaju opusteno , kao kul su i sve to ...a zapravo mi sliku zatrpavaju da ne vide ovi iz jutarnje smene ...

prozrela sam ja taj naum ...da da....

Nista od tebe dok me ne citiras jedno dvatriput....pa onda dodas :klap: ili :super: ili :worth: i jos najbolje sve to zajedno :cool:

( sto se masne tice -vid'la sam fala )

...Uh, da ne idem pojedinacno da hvalim, na sve i jednu sliku...ali, stvarno svaka ima neki svoj stil i pecat...:klap:

Iako nije sve u "mom" stilu, dopada mi se sto nema "kalupa" i svi kao u uniformi, ili iz izloga, ni po bojama, ni dezenima...stvarno nisam vidjela nista do sad da bih negativno prokomentarisala, a bih da jesam....:mrgreen:

Prelijepo, svaka kombinacija na svoj nacin... :aha:

(posebno crno-bijela Vandina kombinacija, obozavam taj stil) :ok:

Vidi draga, ja imam 47 godina i malo bolje telo.

Ebote - da ne bi ove slike, ja bih se i dalje maltretirala s dijetom.

I još ne objasni Ti, koji ti je moj? Kome si bre bitna? I čemu ova fotka i sve pre nje?

Sem, ako su SVE iz inata. To opraštam

...:hahaha:...:rotf:...:hahaha:

...chitam postove ove "zagubljene" na ovoj temi...i primetih da u njoj ima vishe testosterona nego u 99% forumasha...:mrgreen:

Aaaaaaaa otud vasa opsednutost mojim objektom....to vam genetika ???!!!!!

Pa sto odma ne kazete ! :rtfm:

duvaj ga dziberu :mrgreen:
das mi ti brat oma bih se osunetio do qosqe :hahaha:
Ovo prvo, čik reci Šikiju, ako smeš! :rtfm:

A za ovo drugo... moš da se sunetiš kolko hoćeš, ali Zagu nećeš ubediti u suprotno!
Zaga je, duša draga (inače, jedna od najlepših žena koju sam video u poslednjih
nekoliko forumskih godinica) izgradila jedan ozbiljan, svoj svet o nama dvojici, i
ne možeš joj ga srušiti ni ti, niti ja (ja to i ne želim), niti Šikitova golišava guza,
pa makar nas dvojica dubili na peškiriću na njenoj glavi. :lol:

Ovo prvo, čik reci Šikiju, ako smeš! :rtfm:

A za ovo drugo... moš da se sunetiš kolko hoćeš, ali Zagu nećeš ubediti u suprotno!
Zaga je, duša draga (inače, jedna od najlepših žena koju sam video u poslednjih
nekoliko forumskih godinica) izgradila jedan ozbiljan, svoj svet o nama dvojici, i
ne možeš joj ga srušiti ni ti, niti ja (ja to i ne želim), niti Šikitova golišava guza,
pa makar nas dvojica dubili na peškiriću na njenoj glavi. :lol:

fala lepo techo ali ja sam udata zena :roll:

sam jos jednom dirni miqinu goozu ima te davim ovom mojom zmijom :evil:

Ако још неко помене гузу умреће у најгорим мукама !

Поготово МОЈУ!!!

Којоте главо луда на слици нема тог објекта који помињеш, сликано је спреда!!!!

fala lepo techo ali ja sam udata zena :roll:

sam jos jednom dirni miqinu goozu ima te davim ovom mojom zmijom :evil:
Ma eto ti je, kad si toliko zapeo, mani se ionako više sviđala dok je bila MALO veća. :cool:

Ja sam, osim u Zaginu, jako naložen na guzu još jedne... pardon, još dve... ne, ne,
biću iskren i priznati da nisam naložen, ali mi se dopada još nekoliko desetina guza
mojih šećera. Zaboga, kakav bih ja Čuvar bio, ako bih krenuo sa podvajanjem guza svojih kockica? :cool:

Ако још неко помене гузу умреће у најгорим мукама !

Поготово МОЈУ!!!

Којоте главо луда на слици нема тог објекта који помињеш, сликано је спреда!!!!
Muškarac rasne percepcije poput, recimo, Marlonove, naučio je da se ne okreće
kao šaban za lepom guzom, već da, kad je ugleda, raširi zenice kao oftamolog, premeri i oceni gledajući je samo, i samo s preda. Sa ozbiljnijim grickanjem započinjemo tek kada nam se taj predivan objekat ovalnog oblika nađe nadohvat ruku ili zabalavljene gubice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back