Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tako je kruela i cecilija (sto bre napisa ribe pod navodnicima? :think: )
ja sam zamislila temu sasvim NEpretenciozno,znaci dodji kakva jesi(ko u mekdonalds),a tako su je clanice prihvatile
znaci nema niko da ti s;e;r;e sto ti ne idu cipele uz majicu,sto se oblacis ko baba ili strina,kao i sto nije bitno sta nosis danas,sto se mene tice mozete i goli da se postavljate
ono sto sam zelela je da mozemo da se zamislimo dok se kuckamo-najjednostavnije receno

možeš i na onoj tamo...niko ti neće zabraniti...:D

ionako žene uglavnom kače šta nose danas...il šta bi da nose...pa mu dođe na isto:D

naravno da ti nece zabraniti,ali nemoj se praviti da ne znas da kad se ziriju ne dopadne kombinacija onda bude lekcija "ne treba onako,treba ovako"
sem toga u cemu je problem,neke devojke/zene postavljaju fotke i ovde i tamo i niko se ne buni

koliko mogu da vidim ovde se svaka koja se okači dočeka samo rečima hvale...što mi dođe malo, hm...nerealno:lol::lol::lol:

a nisam ni za drugu krajnost, ajd da pljujemo nečiji stil( koji je drugačiji od mog):D

naravno,ako mi se ne dopada ja precutim i idem dalje
pa pohvalim ono sto mi se dopadne
zasto bih nekoga pljuvala ako mi nije trazio misljenje?to je valjda osnovna kultura:confused:

Pa dobro, al' ja sebe baš ne smatram ne znam kakvim stilistom, pa da merodavno seciram kombinacije forumašica "e ovo ti ne valja, ja bih ovako, ja bih onako...." Mislim, svako se oblači onako kako mu se sviđa, pa ako se i meni svidi, najčešće ću to reći, ako mi se ne svidi, najčešće ću ćutati, kakve veze ima....

Pa dobro, al' ja sebe baš ne smatram ne znam kakvim stilistom, pa da merodavno seciram kombinacije forumašica "e ovo ti ne valja, ja bih ovako, ja bih onako...." Mislim, svako se oblači onako kako mu se sviđa, pa ako se i meni svidi, najčešće ću to reći, ako mi se ne svidi, najčešće ću ćutati, kakve veze ima....

Tacno tako.

Izmedju ostalog , kacim sta sam kupila da pokazem sta se meni svidja, a ne da pitam forumsku javnost za potvrdu o kvalitetu, ili koliko je moderno, ili bilo sta slicno.

Ovde se ne osecam kao da je ziri u pozadini i ceka se ocena (presuda)

koliko mogu da vidim ovde se svaka koja se okači dočeka samo rečima hvale...što mi dođe malo, hm...nerealno:lol::lol::lol:

a nisam ni za drugu krajnost, ajd da pljujemo nečiji stil( koji je drugačiji od mog):D

...ja sam primetila da se najvise hvale odevne kombinacije koje se meni apsolutno ne svidjaju...npr. cipele i suknju mirke ne bih stavila na sebe da mi plate (mirka nemoj da mi se naljutis, samo sam iskrena) - mislim da bi ti bolje stajala neka uza suknja i neka laganija obuca... ono bre ko okovi :D

...ne znam da li se tu radi o razlicitim ukusima ili necem drugom... e da i necu da vas kritikujem da me ne zamrzite

Poslednja izmena:
tako je kruela i cecilija (sto bre napisa ribe pod navodnicima? :think: )
ja sam zamislila temu sasvim NEpretenciozno,znaci dodji kakva jesi(ko u mekdonalds),a tako su je clanice prihvatile
znaci nema niko da ti s;e;r;e sto ti ne idu cipele uz majicu,sto se oblacis ko baba ili strina,kao i sto nije bitno sta nosis danas,sto se mene tice mozete i goli da se postavljate
ono sto sam zelela je da mozemo da se zamislimo dok se kuckamo-najjednostavnije receno

Pa turih u navodnike zbog Vande, ona je riba po vokaciji i izgledu, a ostale po izgledu...:manikir:

eda, naravno da ima razlike u dve pomenute teme, uvodni post govori u prilog tome, cecilija i kruela su već odgvorile, da ne ponavljam, tamo je akcenat na modi...
i npr ja se nikada ne bih kačila u ribajućoj pozi na temi "šta nosim danas" , valjda je jasno zašto : )

...ja sam primetila da se najvise hvale odevne kombinacije koje se meni apsolutno ne svidjaju...npr. cipele i suknju mirke ne bih stavila na sebe da mi plate (mirka nemoj da mi se naljutis, samo sam iskrena) - mislim da bi ti bolje stajala neka uza suknja i neka laganija obuca... ono bre ko okovi :D

...ne znam da li se tu radi o razlicitim ukusima ili necem drugom... e da i necu da vas kritikujem da me ne zamrzite

Svako hvali ono sta se njemu dopada...niko od nas nema tapiju na ispravan ukus da se razumemo...svi mi biramo garderobu spram tela, visine, posla koji obavljamo, ukusa, godina, klime i cega sve ne a ovo pisem jer je ta Mirkina kombinacija savrsena...dao bog postoje modni blogovi, casopisi, chat sajtovi na kojima je moguce dobiti informaciju vezanu za licni stil, procenu uklopljenosti i modne trendove tako da je zbilja svaki negativan komentar na forumu koji se ne bavi modom suvisan sto se necijeg izgleda tice...

Е, зарад избегавања оваквих коментара и отворена је ова тема! :rtfm:
Замисли тек коју би критику тамо добила Квинси :eek:, пошто мислим да јој се оно жуто уопште не слаже са бојом очију! :zcepanje:
Требало би да је зелено, са наранџастим шљокицама, много је модерније, баш чика Клајн (Иван) рече нешто о томе...

eda, naravno da ima razlike u dve pomenute teme, uvodni post govori u prilog tome, cecilija i kruela su već odgvorile, da ne ponavljam, tamo je akcenat na modi...
i npr ja se nikada ne bih kačila u ribajućoj pozi na temi "šta nosim danas" , valjda je jasno zašto : )

pa sad...meni opce nije jasno...zasto, al nema veze...
ova tema stvarno zvuci...opustenije...
mojne je upropastite fensi aljinama : (((

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back