baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
ma sve je to isto...al ajd
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma sve je to isto...al ajd![]()
)možeš i na onoj tamo...niko ti neće zabraniti...
ionako žene uglavnom kače šta nose danas...il šta bi da nose...pa mu dođe na isto![]()

možeš i na onoj tamo...niko ti neće zabraniti...
ionako žene uglavnom kače šta nose danas...il šta bi da nose...pa mu dođe na isto![]()

koliko mogu da vidim ovde se svaka koja se okači dočeka samo rečima hvale...što mi dođe malo, hm...nerealno
a nisam ni za drugu krajnost, ajd da pljujemo nečiji stil( koji je drugačiji od mog)![]()

Pa dobro, al' ja sebe baš ne smatram ne znam kakvim stilistom, pa da merodavno seciram kombinacije forumašica "e ovo ti ne valja, ja bih ovako, ja bih onako...." Mislim, svako se oblači onako kako mu se sviđa, pa ako se i meni svidi, najčešće ću to reći, ako mi se ne svidi, najčešće ću ćutati, kakve veze ima....
a što uopšte postoje dve teme "šta nosim danas"?
koja je poenta...?
p.s. nemojte samo da kažete da te teme nisu iste...
Ceci, jesu to leptirići na bluzici?
, a na tobom pomenutoj Temi "vesha svojim struchnim savetima" forumashica Jeka, inache struchni saradnik Ermenegildo Zegna-e...
A šta ti fali? Daj ne zezaj...Mada mi sad i nije gušt da se kačim nakom svih ovih "riba" ipak ne mogu da odolim..
Evo mene danas na poslu

koliko mogu da vidim ovde se svaka koja se okači dočeka samo rečima hvale...što mi dođe malo, hm...nerealno
a nisam ni za drugu krajnost, ajd da pljujemo nečiji stil( koji je drugačiji od mog)![]()
tako je kruela i cecilija (sto bre napisa ribe pod navodnicima?)
ja sam zamislila temu sasvim NEpretenciozno,znaci dodji kakva jesi(ko u mekdonalds),a tako su je clanice prihvatile
znaci nema niko da ti s;e;r;e sto ti ne idu cipele uz majicu,sto se oblacis ko baba ili strina,kao i sto nije bitno sta nosis danas,sto se mene tice mozete i goli da se postavljate
ono sto sam zelela je da mozemo da se zamislimo dok se kuckamo-najjednostavnije receno

danas paradno, pre neki dan radno![]()
...ja sam primetila da se najvise hvale odevne kombinacije koje se meni apsolutno ne svidjaju...npr. cipele i suknju mirke ne bih stavila na sebe da mi plate (mirka nemoj da mi se naljutis, samo sam iskrena) - mislim da bi ti bolje stajala neka uza suknja i neka laganija obuca... ono bre ko okovi
...ne znam da li se tu radi o razlicitim ukusima ili necem drugom... e da i necu da vas kritikujem da me ne zamrzite
npr. cipele i suknju mirke ne bih stavila na sebe da mi plate (mirka nemoj da mi se naljutis, samo sam iskrena)... e da i necu da vas kritikujem da me ne zamrzite
...ja sam primetila da se najvise hvale odevne kombinacije koje se meni apsolutno ne svidjaju...npr. cipele i suknju mirke ne bih stavila na sebe da mi plate (mirka nemoj da mi se naljutis, samo sam iskrena) - mislim da bi ti bolje stajala neka uza suknja i neka laganija obuca... ono bre ko okovi
...ne znam da li se tu radi o razlicitim ukusima ili necem drugom... e da i necu da vas kritikujem da me ne zamrzite

, пошто мислим да јој се оно жуто уопште не слаже са бојом очију! 
eda, naravno da ima razlike u dve pomenute teme, uvodni post govori u prilog tome, cecilija i kruela su već odgvorile, da ne ponavljam, tamo je akcenat na modi...
i npr ja se nikada ne bih kačila u ribajućoj pozi na temi "šta nosim danas" , valjda je jasno zašto : )