medved_bg
Elita
- Poruka
- 15.540
А ја чекала да неко први ово каже, да не будем једина тупсонка!
![]()
Na mene uvek možeš računati, draga

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ја чекала да неко први ово каже, да не будем једина тупсонка!
![]()

Pa to kaže i moj tata ali to onda nije taj kolač
Ovo ti je kolač iz novinaTaten pita ili tako nekako.... tati se mnooogo sviđa, meni je lebac i jabuke, nema čokolade
Ali, svejedno, uspela
![]()
Volim ja te kolače sa jabukama, moja majka pravila nekad neku naopaku tortu - naređaju se cele jabuke u šerpu, pa se preko zalije testo, pa se to peče, pa se onda izvadi naopačke, da dole bude testo, gore jabuke, a na sve to šljagaE, sad sam načisto zabalavila
![]()
Volim ja te kolače sa jabukama, moja majka pravila nekad neku naopaku tortu - naređaju se cele jabuke u šerpu, pa se preko zalije testo, pa se to peče, pa se onda izvadi naopačke, da dole bude testo, gore jabuke, a na sve to šljagaE, sad sam načisto zabalavila
![]()
Samo u novinama piše Taten pita, moš misliti!
I ne ide šlag, htela ja da umutim kad se ohladi, ali nestala 1/3 pleha, ide kad je vruće
Ne znam šta će sutra da kaže glavni kritičar br.2 

Важно да смо Марица и ја спамовале.Марице, врћи се, да поједемо парче пите, па да се малко фајтамо!
(Шааалим се, драге моје, само сам гладна, а ви не престајете..)
Ja došla samo da se pohvalim da vidite šta sam napravilaPrvi put sam sama razvlačila testo oklagijom i uspela da ga prebacim u pleh, bez da pukne
![]()
Uploaded with ImageShack.us
...

Важно да смо Марица и ја спамовале.Марице, врћи се, да поједемо парче пите, па да се малко фајтамо!
(Шааалим се, драге моје, само сам гладна, а ви не престајете..)

A jel pravi neko tufahije?![]()

...pa to je slično kao prevrnuti kolač od jabuka...![]()

E to je sledeće što ću da pravim, to je nešto slično ovako, jel da? Stiže zimaaaa, jabuke i cimet![]()

Tufahije, afro, ona cela jabuka punjena orasima i još nečim, ono slatko kao otrov, nema bre testa, a ni prevrtanja![]()

Prodala bih vas sve sada za jednu onu pravu tufahiju, života mi![]()

...pa jes' samo se izdube jabuke i skuvaju pa se lepo izvade napune mlevenim
orasima i šećerom,,,pa u čašu, kad se ohlade odozgo šlag ko da je to neka
pamet....teže je to tvoje sad što si pravila....![]()
Fali ti onaj sirup, onaj grešni....ne valja bez toga![]()

Fali ti onaj sirup, onaj grešni....ne valja bez toga![]()

..bem ti ne daš mi da idem...to je sirup, kao za baklave i tulumbe, pravićemo ček
malo da zaladi, i da ti rešiš da kreneš preko Save....
....![]()