Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa to kaže i moj tata ali to onda nije taj kolač :lol:

Ovo ti je kolač iz novina :mrgreen: Taten pita ili tako nekako.... tati se mnooogo sviđa, meni je lebac i jabuke, nema čokolade :neutral: Ali, svejedno, uspela :manikir:

Volim ja te kolače sa jabukama, moja majka pravila nekad neku naopaku tortu - naređaju se cele jabuke u šerpu, pa se preko zalije testo, pa se to peče, pa se onda izvadi naopačke, da dole bude testo, gore jabuke, a na sve to šljaga :D E, sad sam načisto zabalavila :D

Volim ja te kolače sa jabukama, moja majka pravila nekad neku naopaku tortu - naređaju se cele jabuke u šerpu, pa se preko zalije testo, pa se to peče, pa se onda izvadi naopačke, da dole bude testo, gore jabuke, a na sve to šljaga :D E, sad sam načisto zabalavila :D

...jeste tako je...praviću ja jednom, pa ću sve da vas skupim...jel' dogovoreno,
jeste....eto tako....:D

E vidiš ovo ti je upravo to :lol: Samo u novinama piše Taten pita, moš misliti! :lol: I ne ide šlag, htela ja da umutim kad se ohladi, ali nestala 1/3 pleha, ide kad je vruće :mrgreen: Ne znam šta će sutra da kaže glavni kritičar br.2 :mrgreen:

Важно да смо Марица и ја спамовале. ;) Марице, врћи се, да поједемо парче пите, па да се малко фајтамо! :rtfm:

(Шааалим се, драге моје, само сам гладна, а ви не престајете..)

Важно да смо Марица и ја спамовале. ;) Марице, врћи се, да поједемо парче пите, па да се малко фајтамо! :rtfm:

(Шааалим се, драге моје, само сам гладна, а ви не престајете..)

...joooj i ja sam drugarice i to mi je muka od gladi..a trebala bi kao na spavanje...:confused:

Tufahije, afro, ona cela jabuka punjena orasima i još nečim, ono slatko kao otrov, nema bre testa, a ni prevrtanja :rtfm:

...pa znam Medo, evo sad sam napisala nisi videla...:lol:

...nego devojke drage, laku noć, ja vas napuštam....pišemo se ovih dana
kad stignem imam mnogo važne i drage goste...:heart::heart:

...nemoj da me koja zaboravi slučajno ima da se naljutim samo da znate...:lol::zag::zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back