Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posao danas....ja sam se smrzla ovih dana načisto, odmah sam isukala vunu, a ne kao Mirka još u letnjim bojama :D
Elem, komplet koji jako volim da nosim, a i dugo ga nosim, vala.

Farmerkice, koje imaju porub od vune, isto kao i pripadajući strukirani sako.
Ovo nosim i na cipele i zimi na visoke crne kožne čizme, za svaku priliku. Ima i varijanta sa šorcićem na crtu, do pola butina.

Pogledajte prilog 85354 Pogledajte prilog 85355 Pogledajte prilog 85356

briga te za zimu, briga te za sneg
krzno ti je pravo, ti si pravi medved :lol:
sako :ok:

Poslednja izmena:
kako ih to opominjes, sta im kazes, sta one tebi kazu?

Кажем им лепо, овако:,,Волела бих да вас видим сваког другог понедељка, све на окупу. (Па онда дајем објашњење зашто) Маме, обуците се лепо, очешљајте се, немојте мислити да је ово као одлазак на кафу код комшинице, ваша деца воле да виде да сте лепи, ви сте њима најлепши, и дозволите им да се поносе вама. '' :)
Слична прича иде и за тате.
А било је момената када сам насамо некој мами рекла да не долази у кућним папучама и џемперу у којем чисти двориште, јер ме је дете замолило да то кажем.

konačno našla farmerica koje mi se svdijaju, ravne, jednostvane, ne mnogo izbledele, bez šljokica, kukica, rajsfešlusa sa svih strana i mnogo sam srećna
e, da i što je najvažnije mogu komotno da ih zakopčam : )

canvasnp.png

canvas1n.png

Tara super su ti farmerke :super:

...baš lepe Tara i lepo ti stoje....:super:

...e...ja bi trebala da nađem neke u koje bi mogla da smestim ovaj moj zadnji
trap...i da nisu periše plitke...:think:

Boze , Afro, samo te slusam i ovde i na dijeti:eek:...........kako pricas, neko bi pomislio da u najmanju ruku imas 100 kila.

Ako ja mogu da smestim moj zadnji trap u farmerke, sigurno mozes i ti:lol:

Tara super su ti farmerke :super:

Boze , Afro, samo te slusam i ovde i na dijeti:eek:...........kako pricas, neko bi pomislio da u najmanju ruku imas 100 kila.

Ako ja mogu da smestim moj zadnji trap u farmerke, sigurno mozes i ti:lol:

....ćut' ti mala znaaašššššš:p...kako ne možeš da shvatiš da sam pre godinu dana
imala 10 kg manje i da ni mogu da se naviknem na to, niti mogu da ih nosim, niti
umem da nađem šta mi odgovara, još uvek gledam ono što sam mogla, a ne ono
što mogu:dash:...i svim silama se trudim da se vratim na staaaaroooo:sad2:

....ćut' ti mala znaaašššššš:p...kako ne možeš da shvatiš da sam pre godinu dana
imala 10 kg manje i da ni mogu da se naviknem na to, niti mogu da ih nosim, niti
umem da nađem šta mi odgovara, još uvek gledam ono što sam mogla, a ne ono
što mogu:dash:...i svim silama se trudim da se vratim na staaaaroooo:sad2:

I ja sam pre godinu dana imala 10 kg manje:lol:

A pre 5 godina 20 kg manje...i necu vise da spamujem temu:lol:

Ма, дааај, да обучеш експрес лонац, ти би изгледала сјајно! :rtfm:

Али, истина је да неке маме ја морам да опоменем да се мало уреде кад дођу на родитељски. Дође нека у кућним папучама, са неопраном косом...То је непоштовање учитељице, али још више непоштовање сопственог детета.
Kako je to nepoštovanje učiteljice? Mislim koji je učiteljica faktor, pa se zbog nje mora prati kosa? :dontunderstand:
I ovako su ti roditeljski samo gubljenje vremena...
Posao danas....ja sam se smrzla ovih dana načisto, odmah sam isukala vunu, a ne kao Mirka još u letnjim bojama :D
Elem, komplet koji jako volim da nosim, a i dugo ga nosim, vala.

Farmerkice, koje imaju porub od vune, isto kao i pripadajući strukirani sako.
Ovo nosim i na cipele i zimi na visoke crne kožne čizme, za svaku priliku. Ima i varijanta sa šorcićem na crtu, do pola butina.

Pogledajte prilog 85354 Pogledajte prilog 85355 Pogledajte prilog 85356
Sjajna kombinacija medo... sako je savršen...:super:

P.S. Još nisi sklonila onaj kofer...:mrgreen:
konačno našla farmerica koje mi se svdijaju, ravne, jednostvane, ne mnogo izbledele, bez šljokica, kukica, rajsfešlusa sa svih strana i mnogo sam srećna
e, da i što je najvažnije mogu komotno da ih zakopčam : )

canvasnp.png

canvas1n.png

:super::super::super: Sviđa mi se...

Kako je to nepoštovanje učiteljice? Mislim koji je učiteljica faktor, pa se zbog nje mora prati kosa? :dontunderstand:

.

Ово није тема о оваквим стварима, али морам одговорити.
Не знам где се на званични разговор иде у кућним папучама и са неопраном косом. :dontunderstand:
Ја уствари, ни преко код комшинице не идем тако.
А доћи на разговор код неког у таквом издању јесте непоштовање те особе.
Ниси компетентна да причаш о важности родитељских састанака и зато не зам откуд овакав коментар.

E?

Pa ako je interesovanje za obrazovanje, uspeh i uopste snalazenje svog deteta gubitak vremena, onda ok...svakom svoje :neutral:

A znaci to mnogo i deci, pogotovo u mladjim razredima...pod uslovom da se neko brine za osecanja dece.
Isto kao sto im znaci da mama pristojno izgleda, a ne da se stide.

Ово није тема о оваквим стварима, али морам одговорити.
Не знам где се на званични разговор иде у кућним папучама и са неопраном косом. :dontunderstand:
Ја уствари, ни преко код комшинице не идем тако.
А доћи на разговор код неког у таквом издању јесте непоштовање те особе.
Ниси компетентна да причаш о важности родитељских састанака и зато не зам откуд овакав коментар.

Previše važnosti sebi pridajete.
Okružena sam prosvetnim radnicima, mama, tata, svekrva, drugarice... moje lično mišljenje je da vi sebe prenaduvate... autoritet ste na času i to prenosite u svoj život... UVEK i SAMO STE VI U PRAVU...

Evo mogu se kladiti da bi ti i ja ovako mogle 13 dana i da ti ne bi odustala, tj. i da odustaneš, ne bi prihvatila da sam ja u pravu... jel tako?;)

Ali nije ovo tema o tome... ako hoćeš možemo nastaviti na drugom mestu...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back