Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da se zapljunem i odlazim da radim :)

2janq13.jpg

Dozvolite da prokomentarišem vaše fotografije:

...opet oblacno, izgubicu i ovo malo boje sto sam uspela da nabacim

Uploaded with ImageShack.us

Veoma, veoma si zgodna. Fazon mi se mnogo đa.
Dobro, roze tike nisu baš u mom fazonu, ali sve u svemu - lajkujem, što bi rekli mladi.

А онда, пар протестних...

Gospodžo, veoma ste lepi. Da, veoma.
Ali sa ovog mesta bih hteo da postavim pitanje - kako to da predstavnici preostala dva sindikata koji ne protestuju ovde ne postavljaju svoju slike, a objavljuju se fotografije samo članova sindikata u protestu?

Septembar, ponovo na pilates:p

Mada nisam preterani ljubimac zavesa, pa čak ni venecijanera, čini mi se da ste to vrlo lepo uklopili u svoj životni prostor.

Ali sa ovog mesta bih hteo da postavim pitanje - kako to da predstavnici preostala dva sindikata koji ne protestuju ovde ne postavljaju svoju slike, a objavljuju se fotografije samo članova sindikata u protestu?

Ја са овог места морам да одговорим:
1. Нисам сигурна да остали синдикати уопште имају чланство, односно, сигурна сам да њихови чланови не знају у ком су синдикату
2. Њихови лидери су претплаћени на сликање са министрима и представницима власти, тако да нико од чланова нема прилику да се слика било где :)

Čičak večeras kreće na pilates... :super: odma ću se slikam posle, da vam pokažem vito telo, posledicu pilatesa...:mrgreen:

P.S. Jel vama naziv pilates podseća na neku pastu...:zjede:

Go Čičak, go Čičak! I odmah da znaš - da smršaš nećeš. Da se zategneš hoćeš, da dobiješ mišiće hoćeš i da budeš jaka ko kobila i to hoćeš :lol:
I kad kreneš neće te više podsećati na pastu nego na stotinu :lol:

Go Čičak, go Čičak! I odmah da znaš - da smršaš nećeš. Da se zategneš hoćeš, da dobiješ mišiće hoćeš i da budeš jaka ko kobila i to hoćeš :lol:
I kad kreneš neće te više podsećati na pastu nego na stotinu :lol:

Zato je meni aerobik zakon. Tu se istovremeno trči i rade vežbe pa se i skidaju kile.
Ja sam trenirala pilates jedno pola godine. Dobila sam na kilaži samo tako jer sam nabila mišiće.

Hvala vam puno na ohrabrenju... :mrgreen:

Zato je meni aerobik zakon. Tu se istovremeno trči i rade vežbe pa se i skidaju kile.
Ja sam trenirala pilates jedno pola godine. Dobila sam na kilaži samo tako jer sam nabila mišiće.

Iju naopako! :eek:
Ja treniram godinu dana pilates i telo mi je dobilo drugačiji oblik i smršala sam 2kg al ne bih rekla da je od treninga. Zato mi se mnogo popravilo držanje i generalno sam snažnija. A imale smo u julu zajedničke treninge sa devojkama sa aerobika i šile smo ih u vežbama snage i izdržaja.

P.S. Tijana prebacuj ovo na chatersku temu :lol:

Hvala vam puno na ohrabrenju... :mrgreen:
A najbolje bi bilo da kreneš na pilates i posle pljuješ po njemu jer nisi smršala :roll: I vrapci na grani znaju da za mršavljenje moraš da probušiš kašiku i ubrzavaš puls!
Ja treniram godinu dana pilates i telo mi je dobilo drugačiji oblik i smršala sam 2kg al ne bih rekla da je od treninga. Zato mi se mnogo popravilo držanje i generalno sam snažnija. A imale smo u julu zajedničke treninge sa devojkama sa aerobika i šile smo ih u vežbama snage i izdržaja.

Vidi što sam se ja istripovala da je ova tema na modi :mrgreen:

A meni treba da smršam 2-3 kile i da se zategnem, guza i butine... i ne bih baš da budem jaka ko kobila... :mrgreen:
I da, da me vipe ne boli kičma i vrat... jutros sam ustala ukočena... mislim da je do jastuka...:sad2:

A meni treba da smršam 2-3 kile i da se zategnem, guza i butine... i ne bih baš da budem jaka ko kobila... :mrgreen:
I da, da me vipe ne boli kičma i vrat... jutros sam ustala ukočena... mislim da je do jastuka...:sad2:

Za guzu, butine i stomak nemoj da brineš, ja sam prvo noge zategla. A što nećeš da budeš jaka ko kobila? :think:
I kičma i vrat te neće boleti, i to ti garantujem, moja mama je krenula na pilates zbog vratnog dela kičme i glavobolja, i skroz su joj prestali bolovi.... pa je onda odustala, pa nastavila da pije brufene... evo sad opet krenula :lol: A sve ovo pod pretpostavkom da ideš kod nekoga ko zna šta radi...

Za guzu, butine i stomak nemoj da brineš, ja sam prvo noge zategla. A što nećeš da budeš jaka ko kobila? :think:
I kičma i vrat te neće boleti, i to ti garantujem, moja mama je krenula na pilates zbog vratnog dela kičme i glavobolja, i skroz su joj prestali bolovi.... pa je onda odustala, pa nastavila da pije brufene... evo sad opet krenula :lol: A sve ovo pod pretpostavkom da ideš kod nekoga ko zna šta radi...

Ako je tako savršeno... samo da me kičma i vrat više ne bole... i da malo izađem iz kuće...
Ma ako budem jaka kao kobila, ima muž da me upregne...:mrgreen:

A dal ovaj zna šta radi nemam pojma... prof. fizičkog je...:D

Ма, дааај, да обучеш експрес лонац, ти би изгледала сјајно! :rtfm:

Али, истина је да неке маме ја морам да опоменем да се мало уреде кад дођу на родитељски. Дође нека у кућним папучама, са неопраном косом...То је непоштовање учитељице, али још више непоштовање сопственог детета.

Moram da kazem iako nije tema.
Nasa uciteljica je jedna lepa negovana zena.
I lepo doterana.
Volim sto je takva jer je ona svojim ponasanjem , likom i delom moze biti jedan od uzora na koje ce se moje dete ugledati.

Razumem da ne mogu sve mame biti tip top al ono sto se zove osnovna higijena to ipak ne mogu da ne ocekujem od svih ...bas ovo sto kazes...cista kosa , cisti zubi , ako nema miris onda bez mirisa - bilo kakvih.

A sutra cu da se slikam da me vidite ....
Samo jos cipele nisam resila.
To me muci :sad2:

Jel mozete da verujete da nemam adekatne za ovo idi mi dodjimi vreme.

Ма, дааај, да обучеш експрес лонац, ти би изгледала сјајно! :rtfm:

Али, истина је да неке маме ја морам да опоменем да се мало уреде кад дођу на родитељски. Дође нека у кућним папучама, са неопраном косом...То је непоштовање учитељице, али још више непоштовање сопственог детета.

kako ih to opominjes, sta im kazes, sta one tebi kazu?

Posao danas....ja sam se smrzla ovih dana načisto, odmah sam isukala vunu, a ne kao Mirka još u letnjim bojama :D
Elem, komplet koji jako volim da nosim, a i dugo ga nosim, vala.

Farmerkice, koje imaju porub od vune, isto kao i pripadajući strukirani sako.
Ovo nosim i na cipele i zimi na visoke crne kožne čizme, za svaku priliku. Ima i varijanta sa šorcićem na crtu, do pola butina.

IMG_1782.jpg
IMG_1783.jpg
IMG_1792.jpg

Posao danas....ja sam se smrzla ovih dana načisto, odmah sam isukala vunu, a ne kao Mirka još u letnjim bojama :D
Elem, komplet koji jako volim da nosim, a i dugo ga nosim, vala.

Farmerkice, koje imaju porub od vune, isto kao i pripadajući strukirani sako.
Ovo nosim i na cipele i zimi na visoke crne kožne čizme, za svaku priliku. Ima i varijanta sa šorcićem na crtu, do pola butina.

Pogledajte prilog 85354 Pogledajte prilog 85355 Pogledajte prilog 85356

....uuuuu..Medo što je dobar kompletić, ovo možeš da kominuješ i nosaš od jeseni
do proleća...baš volim kad su kompleti tako prilagodljivi...i baš ti lepo stoji....:super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back