Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas bi mi i daca pozavidela

img3253y.jpg

img3241a.jpg

img3252.jpg

pitm se da li bi ti odgovarala mackinom opisu prave kucne pomocnice?!:think: :lol:

Ovo je meni slika dana ...
Na nasim kolima dok smo mi spartali kineskim trznim centrom ovaj dasa se berzbizno suncao :)

30rqw7n.jpg

Nije se trgo, pomerio ma ni oci nije otvorio ni kad sam mu prisla blize :)
2ziu00i.jpg

A posto sam ja alergicna na macke nisam smela da ga diram , muzu je bilo zabavno da proverava dokle dasa moze tako pa sam ja cekajuci da nas isti primeti slikala kolegu na susednim kolima koji se suncao i malo budnije motrio na mene koja se tuda muvam .

1zzp15h.jpg

Ovo je meni slika dana ...
Na nasim kolima dok smo mi spartali kineskim trznim centrom ovaj dasa se berzbizno suncao :)

30rqw7n.jpg

Nije se trgo, pomerio ma ni oci nije otvorio ni kad sam mu prisla blize :)
2ziu00i.jpg

A posto sam ja alergicna na macke nisam smela da ga diram , muzu je bilo zabavno da proverava dokle dasa moze tako pa sam ja cekajuci da nas isti primeti slikala kolegu na susednim kolima koji se suncao i malo budnije motrio na mene koja se tuda muvam .

1zzp15h.jpg

Što su lepi....ko lutke...:super:

Матурско вече, од пре неки дан...када због кише и ладноће нисам могла да обучем ни аљину ни ципеле које сам купила специјално за то прилику :( :

И поподневна дремка током сутрашњег мамурног дана, све у дебелом џемперу (у сред јуна?!) и са белим чупавим грејачем :lol: :

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back