tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
vau kvinsi prava si cica
super su naočare, boja je dobra i volim te velike, samo što meni očajno stoje
super su naočare, boja je dobra i volim te velike, samo što meni očajno stoje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

А волим то друштво, ми смо се раније чешће скупљали, сад можда једном у два месеца. Али сам их одвела на сјајно место, где су најбољи тамбураши у граду, и било нам је..баш за памћење. Легла сам јутрос у 7, кад сам дошла себи, ручак готов, ја се спремам да се офарбам у још мало плавље...

Ее, сад тек видим ове фотке! Ко је био папарацо?
П.С. Ниси пријавила нову аљину и ципеле!![]()
kolikoOvo je meni slika dana ...
Na nasim kolima dok smo mi spartali kineskim trznim centrom ovaj dasa se berzbizno suncao
![]()
ja sam poslala dete u skolu da ocisti srbiju
,a ja od jutros pokusavam da ocistim stan,al samo premestam gomile,kofe i krpe.sva sam se zamajala oko kutija sa bizuterijom,casopisima,baciti il cuvati jos par godina,malo slike da sredim...sad ni da odustanem kad sve stoji nasredkoliko
gadna
mačka
o.O
i sapice i faca i pozaKako bre gadan vidi sto je sladaki sapice i faca i poza
Da nije ulicni macor bio bi pravi cistunac i lepotan - naNdzarast sa belim sapicama

pa fala, fala : )
a maja, pa to su dve maje, jedna preko druge

Ja sam danas u cicibanu videla taj model dubokih starki al sljokicavo srebrne i iz mesta sam htela da kupim al nema veci br od 35![]()
Vec sam se videla![]()
srecom...srecom...

, jerbo volim lak, ali ipak se drzim crvenih.....joooooj...sto su dobreee....mnogo volim starke....ja imam bež plitke![]()
I ja imam takve.