Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мајица је купљена да би се сви трудили да читају шта на њој пише, а да не гледају бабу која је носи. ;)
Немам појма шта пише, не чита ми се, за 300 динара колико је плаћена не исплати се читати је.. :)

razmiljam da otvorim temu zahvalna smokvica.stvarno hvala vam svima ,bas ste mi podigli ego.inace pohvalila sam se muzu,pa sad da ne ispadne da se sama hvalim,kazem,a ti si bio glavni dasa,a on kaze znam,znas kako su me merkale,mladozenjina mama,kumina sestra,ona za srebrnom haljinom...mislim bas me to sokiralo.dok sam ja plakala,igrala,trcala za decom,jela,ljubila rodbinu,on je prebrojavao ko je sve gledao u njega.
vanda,imas struk zolje
inace malo pre sam videla zensku sa majcom, a na grudima je pisalo,pa nije u vojvodini sve tako ravno.a grudi ono, masala...

razmiljam da otvorim temu zahvalna smokvica.stvarno hvala vam svima ,bas ste mi podigli ego.inace pohvalila sam se muzu,pa sad da ne ispadne da se sama hvalim,kazem,a ti si bio glavni dasa,a on kaze znam,znas kako su me merkale,mladozenjina mama,kumina sestra,ona za srebrnom haljinom...mislim bas me to sokiralo.dok sam ja plakala,igrala,trcala za decom,jela,ljubila rodbinu,on je prebrojavao ko je sve gledao u njega.
vanda,imas struk zolje
inace malo pre sam videla zensku sa majcom, a na grudima je pisalo,pa nije u vojvodini sve tako ravno.a grudi ono, masala...

Ахаха, на мојој би мајици писало ,,Доказ да је Банат раван!'' :zcepanje:

a nije mu to bilo dosta,dobio je inspiraciju pa mi je sada ispricao kako mu je prosle nedelje u tunisu maserka dala br telefona,i kako ga je molila da joj da mns,i rekla mu je, ne zelim da ti pravim probleme,ali...sta je mislila da je povedemo u srbiju.e da sam znala,a mene je mesila,sve mi je masnice ostavila...

a nije mu to bilo dosta,dobio je inspiraciju pa mi je sada ispricao kako mu je prosle nedelje u tunisu maserka dala br telefona,i kako ga je molila da joj da mns,i rekla mu je, ne zelim da ti pravim probleme,ali...sta je mislila da je povedemo u srbiju.e da sam znala,a mene je mesila,sve mi je masnice ostavila...

E pa nauci nesto od njega. Umesto da places na svadbi i ti se lepo osvrni pa vidi koliko njih tebe merka. A garant su gledali :)
* Sledeci put uzmi masera

ma ja budala jos naglasila,hocu da me masira zenska,a ne neki arapin.a tu torturu u spa centru vam nisam ni pricala.ukratko sad i nikad vise.u turskom kupatilu memla na zidovima prst debela,pa dosla neka devojka sa sapunom za ves,pa pocela da me pere,kleci predamnom,pa u detalje.ljudi moji,a grudi mi je prala pola sata.pa posle me i ispirala nekim loncetom,sve trljajuci gde stigne.posle mi pokazala da legnem na neki ko mermerni oltar,tako se meni mucenici cinilo,pa uzela onaj dzak od krompira(sa njim se super ribaju fleke na tepihu),a u njemu je bila neka kao bela majica u kojoj je bilo nesto crno.pa kad poce da me drlja sa tim.strasno,mislila sam da ce mi krv poteci.to je kao piling.pa opet uzela da me pirka sa onim loncetom.pa uzela veliku cetku za farbanje,pa u neko blato,fol alge,pa krenula da me kreci...a kad je to pocelo da se hladi,pa hladna prostorija,ziva sam se smrzla.pa opet pirkanje,a najvise mi pere grudi.ona ne zna engleski,ja ne znam ni francuski ni arapski...sta cu cutim i trpim,a ona se samo smeska...jedva mi dodjosmo do masaze,pa jos u cetiri ruke.dograbile me njih dve,jedna gladi,druga gnjeci,dok mi je jedna golicala stopala,druga mi je cupala kosu.ne pomerila se s mesta ako sam bilo sta preuvelicala.posle dva sata su me pustile da idem i sve se zavrsilo time sto sam otisla u sobu i isplakala se ispod cebeta.

Poslednja izmena:
ma ja budala jos naglasila,hocu da me masira zenska,a ne neki arapin.a tu torturu u spa centru vam nisam ni pricala.ukratko sad i nikad vise.u turskom kupatilu memla na zidovima prst debela,pa dosla neka devojka sa sapunom za ves,pa pocela da me pere,kleci predamnom,pa u detalje.ljudi moji,a grudi mi je prala pola sata.pa posle me i ispirala nekim loncetom,sve trljajuci gde stigne.posle mi pokazala da legnem na neki ko mermerni oltar,tako se meni mucenici cinilo,pa uzela onaj dzak od krompira(sa njim se super ribaju fleke na tepihu),a u njemu je bila neka kao bela majica u kojoj je bilo nesto crno.pa kad poce da me drlja sa tim.strasno,mislila sam da ce mi krv poteci.to je kao piling.pa opet uzela da me pirka sa onim loncetom.pa uzela veliku cetku za farbanje,pa u neko blato,fol alge,pa krenula da me kreci...a kad je to pocelo da se kladi,pa hladna prostorija,ziva sam se smrzla.pa opet pirkanje,a najvise mi pere grudi.ona ne zna engleski,ja ne znam ni francuski ni arapski...sta cu cutim i trpim,a ona se samo smeska...jedva mi dodjosmo do masaze,pa jos u cetiri ruke.dograbile me njih dve,jedna gladi,druga gnjeci,dok mi je jedna golicala stopala,druga mi je cupala kosu.ne pomerila se s mesta ako sam bilo sta preuvelicala.posle dva sata su me pustile da idem i sve se zavrsilo time sto sam otisla u sobu i isplakala se ispod cebeta.

...oooo....neka su te istrljale....ko zna sta one misle o nama....:zcepanje::zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back