Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Прво, хвала за комплименте, ја не умем да се захвалим, па ми увек непријатно кад видим да се остале жене захваљују. :confused:
Фиби, дала сам мобилни једној ученици да ме слика, али ми је било безвезе, нисам могла да кажем детету да ме фотка цео час спонтано.. А сутра треба да је грдим што није научила дељење, него сликала учитељицу. ;)

danas slobodan dan,ceo dan u pidzami ispred tv-a, filmovi i tenis:D

Prilozi

• GetAttachment.aspx.jpeg
    GetAttachment.aspx.jpeg
    21,9 KB · Pregleda: 74
  • 23.jpeg
    23.jpeg
    29 KB · Pregleda: 72
ja sam danas bila u sličnoj pozi, samo u trenerci i majici...
nekako imam naviku da se oblačim čim ustanem, to mi je deo jutarnjeg rituala, čak i kad sam bolesna volim da sam obučena-stvar navike, a kako vi?
jel volite da budete u pižami po ceo dan?

ja sam danas bila u sličnoj pozi, samo u trenerci i majici...
nekako imam naviku da se oblačim čim ustanem, to mi je deo jutarnjeg rituala, čak i kad sam bolesna volim da sam obučena-stvar navike, a kako vi?
jel volite da budete u pižami po ceo dan?

Obožavam pidžamu, dok sam studirala znala sam po 2-3 dana zimi da ne izađem iz iste...:rumenko:
Ali toga više nema... posao...:evil:

Ево мене данас у учионици, али не може бити скроз спонтано, како год окренеш, могло би само ако би ме тајно сликали, а не смеју.. ;)

http://yfrog.com/jdslika0386j

Wau ribo :super::super:

Nego primetila sam da deci bas godi imati zgodnu uciteljicu:) Moja cerka, 9god, i cela ekipa iz odeljenja, bas su ponosni na izled svoje frau lererinke:lol: tako da Vanda, blago tvom razredu:klap:

je l svima fali ovde sta nosim danas?
fali

a to sto nosimo danas ne mora bas da bude moda
znaci tema za fotke forumasica,za vase fashion kombinacije,za fotke kako uzivate na vasoj terasi ispijajuci kafesito s mackom u krilu,ili kako upraznjavate sex&city&sok :lol: ,znaci da vas vidimo kakve ste danas
lepe,nasmejane,namrstene,cupave,na brzinu,zen,pocrnele posle letovanja,srecne posle porodjaja i trudnoce od 5 god,sve sto moze da bude zanimljivo

a sto izbrisa, bas si sladak medju tom svom skalamerijom :)

nisam na vreme video Lindin uvodni post
a pravo da ti kažem i ne osećam se nešto kao forumašica :mrgreen: :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back