Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
JA cu da se besim kad budem imala nesto adekvatno za odgovor ovoj temi .
Za sad bi eventualno mogla da stavim krmeljivu sliku iz kreveta kako forumasim al to ne bi bilo ni po cemu posebno jer se ponavlja svakodnevno i samim tim nije vredno paznje ni pomena.

P.s. Neko ovde mora i da mudruje posto bi "pametne forumske glave" od svake teme napravile tacno ono sto sam napisala tj cirkus.

vecina nas ima ovakve situacije, retko ko ovde zivi tako dinamican zivot da mu se svaki dan desava nesto vredno fotkanja i kacenja ovde. znaci, svako se sa posla okaci jednom, jer svaki dan mu se ponavlja isto. uvece trenerka ili pidazama i forum, znaci jos po jedna fotka i zavrsismo kolektivno sa temom:lol:

Zamisli na sta bi licilo kad bi se ja svako jutro okacila krmeljiva ovde??
To je svako jutro ista slika ...zali boze i truda da se okaci.

Uostalom to je moj stav ....Ne odnosi se na druge.

Sustina je - protivim se da kacimo sve svoje obroke ovuda ...
Ili banalne stvari ...
Sudbina kancelariske slike nije uvek ista.
Imas ako nista drugo svakoga dana novi outfit.

Uostalom tu je Linda nek ona da svoje misljenje sta je temi prihvatljivo a sta nije.

trenutno gledam film pa ne mogu dugo da pisem
uglavnom mirka je u pravu
mislim aj sad da skidamo kolace s neta i postavljamo umesto kafa i vanilica ,ako je to vama zabavno onda to radite po sopstvenim profilima,moja ideja nije bila takva
i mislim da su se skoro svi slozili s idejom od samog pocetka

nisam ni ja za vanilice ili mafine, da se razumemo. ali, ako se fotkam danas, opet je to lilasta stolica i ja u drugom autfitu (lepom, doduse, greota da ga ne vidite:mrgreen:).
aliii, ima novi momenat-ja danas prvi put nosim platforme, odnosno prvi put sam kupila sandale sa pluto platformom:lol:
idem oma da se uslikam:mrgreen:

evo nesto sto nije hrana:)

moja nova dzidza od jutros. na zelenjaku su prodavali dzidze, sve po 50 dinara :p

vxdwdh.jpg

ne da ih ima ne pitaj
spojili cigani dve tezge a one samo sto se ne sruse od svakakvog nakita. kupila sam i neke plasticne roze narukvice, jednu metalnu crno belu i koleginici zelenu ogrlicu. i sad mi krivo sto nisam sto cuda jos pokupovala.

mirka,jos pre par meseci sam obecala sebi da necu komentarisati tvoje postove jos od one afere na rupi,jer sam se u neku ruku ogresila o tebe,za sta sam ti se i izvinila.
al ne mogu da ne kazem ovo.jutros ja doruckujem za kompom i imam tu cast da procitam da ce mirka piskiti u kadu...vazi,idemo dalje,al posle ti decu saljes u cosak jel postavljaju slicice kolacica.
ako moze da se bira,pre podne kolacici i klopa,popodne gde ces ti danas piskiti:mrgreen:
fibi,znas da sam te gnjavila za osteoporozu,najzad sam se osmelila na pregled,nemam je.:lol:

moje prve platforme

danasnji autfit (vec kacen na Modi, na onj temi)

zatim, pitanje:
jel moze ovo da prodje sa prelivom ili su mi hitno potrebni pramenovi:mrgreen:

cetvrto, kao ultimativni zakljucak, koji se sam namece:lol:

Prilozi

• 63457543.jpg
    63457543.jpg
    20,5 KB · Pregleda: 68
  • 6789j.jpg
    6789j.jpg
    23,6 KB · Pregleda: 60
  • 907705.jpg
    907705.jpg