Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mirka,jos pre par meseci sam obecala sebi da necu komentarisati tvoje postove jos od one afere na rupi,jer sam se u neku ruku ogresila o tebe,za sta sam ti se i izvinila.
al ne mogu da ne kazem ovo.jutros ja doruckujem za kompom i imam tu cast da procitam da ce mirka piskiti u kadu...vazi,idemo dalje,al posle ti decu saljes u cosak jel postavljaju slicice kolacica.
ako moze da se bira,pre podne kolacici i klopa,popodne gde ces ti danas piskiti:mrgreen:
fibi,znas da sam te gnjavila za osteoporozu,najzad sam se osmelila na pregled,nemam je.:lol:

Drzi se obecanja sebi i ne komentarisi moje postove pogotovo kad se ne odnose na tebe .
To gde cu ja da piskim i koga cu da postrojavam nema nikakve veze sa tobom i bas me zabole sta ti mislis o tome. Isto kao sto me je i onda bolelo uvo niti je tvoje izvinjenje doprinelo da promenim utisak koji sam stekla.

Dovoljno sam odrasla da mogu sve svoje forumske fajtove da ostavim iza sebe ....odrasti i ti da se posle opet ne bi izvinjavala ....:roll:

Samnom se drzi parole use i u svoje kljuse i onda cemo biti sasvim cool.

Danas mi ne radi net ....tako da ne mozete ni da me vidite danas.
Pitam se dal ce smokvica opet da osuje paljbu kad me nema ???

Uploaded with ImageShack.us

Ја данас, у припремном кабинету.
Не могу на послу да се сликам другачије, није баш згодно да ме ђаци папараци сликају.. :sad2:

...mislim....Wanda...ne obraccash pazhnju na texturu slova na majici sa visinom shtikle na cipelicama...:eek:...i molim te, da bih imao kompletan utisak, uvelichaj mi prsten na ruci ( ako sam ga dobro video )...:roll:...i da...Jeans...opet taj Jeans...
:cmok:

Drzi se obecanja sebi i ne komentarisi moje postove pogotovo kad se ne odnose na tebe .
To gde cu ja da piskim i koga cu da postrojavam nema nikakve veze sa tobom i bas me zabole sta ti mislis o tome. Isto kao sto me je i onda bolelo uvo niti je tvoje izvinjenje doprinelo da promenim utisak koji sam stekla.

Dovoljno sam odrasla da mogu sve svoje forumske fajtove da ostavim iza sebe ....odrasti i ti da se posle opet ne bi izvinjavala ....:roll:

Samnom se drzi parole use i u svoje kljuse i onda cemo biti sasvim cool.

Danas mi ne radi net ....tako da ne mozete ni da me vidite danas.
Pitam se dal ce smokvica opet da osuje paljbu kad me nema ???

sad sam ponovo procitala tvoj post.rekla si da ne komentarisem tvoje postove kad se ne odnose na mene,a na predhodnoj strani si me citirala.i zaista se nisam izvinila jer sam zelela da ti promenis misljenje o meni.izvinila sam ti se zato sto mi je zao da si daleko od kuce,a da imas utisak da se o tebi ovde lose prica.i ne mislim da treba da odrastem da se posle opet ne bih izvinjavala.ja i decu ucim,bolje je i nepotrebno se izviniti nego ostaviti nekog povredjenog iza sebe.
i sto si tako stalno nabudzena?:evil::rtfm::tiganj::udriglavu::azdaja::besna::dash:
meni ponekad bude:sad2:

DEVOJKEEEEE, ne ćete verovati koga je ovaj moj ludi muž pozvao kod nas, a da mi ništa nije rako.

Vladu Georgieva, glavom i motorom.

Hoću reći, mm i on se druže u Harley klubu, pa je ovaj moj ponudio Vladi da zajedno kod nas u dvorištu uglancaju njegov motor za neko snimanje.
I baš je normalan tip i lepo vaspitan.
Nisam htela da se slikam sa njim, da čoveku ne bude neprijatno, ali sam uslikala motor.

DEVOJKEEEEE, ne ćete verovati koga je ovaj moj ludi muž pozvao kod nas, a da mi ništa nije rako.

Vladu Georgieva, glavom i motorom.

Hoću reći, mm i on se druže u Harley klubu, pa je ovaj moj ponudio Vladi da zajedno kod nas u dvorištu uglancaju njegov motor za neko snimanje.
I baš je normalan tip i lepo vaspitan.
Nisam htela da se slikam sa njim, da čoveku ne bude neprijatno, ali sam uslikala motor.

Е, шашава жено, било би му пријатно да се слика са таквом женом, шта ти је? :eek:
Али, ни мотор није лош...

Дигресија: Једном, моја сестра од стрица и ја послале брата по бурек.
Он се враћа и каже:,,Дошао Владо Калембер!''
Нас две углас:,,А је л' донео бурек?'' :rtfm:

Брат се дружио са разним музичарима, па није било чудно да неко долази, али, бурек је бурек...

Е, шашава жено, било би му пријатно да се слика са таквом женом, шта ти је? :eek:
Али, ни мотор није лош...

Дигресија: Једном, моја сестра од стрица и ја послале брата по бурек.
Он се враћа и каже:,,Дошао Владо Калембер!''
Нас две углас:,,А је л' донео бурек?'' :rtfm:

Брат се дружио са разним музичарима, па није било чудно да неко долази, али, бурек је бурек...

:eek::eek::eek::zcepanje:

e ovako
ese sećate onih cipela što sam vas pitala dal možete da me zamislite u njima
više ne morate da me zamišljate =)

udobne su baš i sve to, i meni izgledaju lepo s strane (ignorišite vene, previše sam stgla neke cipele sa kaišićima što sam nosila)
al ova rupa na tabanu me pokolebala dosta
mislim, većina obuće meni tako bude jer mi je taj deo uži i ja onda ne kupim
al me prodavačica ubeđivala da takve cipele svakom tako stoje
ja sad ne znam dal stvarno svakom tako stoje ili ne =)
help?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back