bokaruki
Iskusan
- Poruka
- 5.167
A ovo sam stigla na vrh...kod spomenika Sirogojnu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo danasnja slika izbliza ( nemam crno belu kosu) i necu vise
Super si, samo malo osmeha, šta si se isprepadala..![]()
A meni se bas dopala ideja da ova tema bude kao sta radim , nosim, zivim danas samo u slici ....
A meni se bas dopala ideja da ova tema bude kao sta radim , nosim, zivim danas samo u slici ....
To je moja noćna mora... ništa na svetu ne mrzim kao bubašvabe... dobijem lupanje srca kad je vidim... majke mi...Videla sam buba svabu i sad skacem metar od zemlje ...ko je samnom prosao zahebanciju sa žiškom iz brasna taj shvata kako sam sad uzasnuta kad sam videla buba svabu odvratnusu.
I opet se cesem .
I ne prestajem.
Kako to da slikam![]()
pa ti si ekspert za slikanje buba na makro. hajde, mozes ti to![]()
![]()
Ne prilazim joj ....bacio je Ć u wc.
Ja sam stajala na trpezariskoj stolici i vriskala.
Jednom sam trudna na lusteru visila kad sam je videla.![]()
![]()
Ne prilazim joj ....bacio je Ć u wc.
Ja sam stajala na trpezariskoj stolici i vriskala.
Jednom sam trudna na lusteru visila kad sam je videla.![]()
I moj je jednom bacio u wc šolju... ja nisam smela taj dan da idem u wc... bojala se da će izaći...![]()
E nisam mogla bas odma, na poslu ne forumasim
Uploaded with ImageShack.us
Fotka od subote, mada sam i danas slicno, samo sto sam se malo zahebala za cizmealjutros pljustalo za medalju
![]()
Da dam svoj doprinos temi
Ovo je slika od juce...danas sam se slikala samo izbliza, pa se ne vidi kako sam obucena.
Malo mi je neprijatno, prvi put kacim svoju sliku![]()
I ja cu veceras da piskim u parku kad izvedem laku![]()
Videla sam buba svabu i sad skacem metar od zemlje ...ko je samnom prosao zahebanciju sa žiškom iz brasna taj shvata kako sam sad uzasnuta kad sam videla buba svabu odvratnusu.
I opet se cesem .
I ne prestajem.
Kako to da slikam![]()
A ovo sam stigla na vrh...kod spomenika Sirogojnu
![]()