Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ovo sam stigla na vrh...kod spomenika Sirogojnu
5w03ko.jp

Videla sam buba svabu i sad skacem metar od zemlje ...ko je samnom prosao zahebanciju sa žiškom iz brasna taj shvata kako sam sad uzasnuta kad sam videla buba svabu odvratnusu.

I opet se cesem .
I ne prestajem.
Kako to da slikam :evil:
To je moja noćna mora... ništa na svetu ne mrzim kao bubašvabe... dobijem lupanje srca kad je vidim... majke mi...:confused::neutral::sad2:
Znam kako ti je...:neutral:
pa ti si ekspert za slikanje buba na makro. hajde, mozes ti to :zper:

nemoj molim te... samo nemoj da je slikaš...:worth:

Joj potpuno te razumem, ali ja bezim 'samo' od letecih buba, da ne pricam o onima koje imaju gadnu naviku da ujedaju...sto sam starija, sve vise :sad2:

Ne kacim se po lusteru (kontraproduktivno:lol:) ali bezim pod sto...kao da ce to da me spasi:roll:

E nisam mogla bas odma, na poslu ne forumasim:cool:

Uploaded with ImageShack.us

Fotka od subote, mada sam i danas slicno, samo sto sam se malo zahebala za cizme:sad2: aljutros pljustalo za medalju:lol:

Da dam svoj doprinos temi

Ovo je slika od juce...danas sam se slikala samo izbliza, pa se ne vidi kako sam obucena.

Malo mi je neprijatno, prvi put kacim svoju sliku :rumenka:

....kako su nam lepe drugarice....:super::super::zag:

Videla sam buba svabu i sad skacem metar od zemlje ...ko je samnom prosao zahebanciju sa žiškom iz brasna taj shvata kako sam sad uzasnuta kad sam videla buba svabu odvratnusu.

I opet se cesem .
I ne prestajem.
Kako to da slikam :evil:

E pa mirka... ja sam sad popizdela...:evil:
Ust:evil:aje mm sa fotelje i kaže:"Bolje da ti ne kažem šta sam ubio." ja rekoh:"Šta?":eek: kaže on :"Bubašvabu... ogromnu... hoćeš da vidiš...":eek: kad ga nisam ... uff...:sad2: sad sam ustajala i pregledala stolicu i čitav pod... sve tripujem da ih ima i oko mene...:sad2:

Ne znam samo odakle je ušla... mamicu joj njenu...:evil:

Šizi ti si mi izbaksuzirala... :evil::mrgreen::rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back