Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vrlo dobro znas da se to samo tako kaze,niko ovde ne misli nista licno
pardon sto sam se umesala

Pa što si se umešala? Ne znam gde se "tako samo kaže" nepoznatom čoveku o kojem ništa ne znaš kao ni o njegovoj porodici. Zato se sukobljavaju stavovi i mišljenja a ne osobe. Mislim na civilizovane sagovornike makar i u virtuelnoj komunikaciji ili pisanoj korespodenciji. U svakom slučaju hvala.:hvala:

Већ си утужена у Првом основном тужилаштву...:D

Сада је касно, у обзир долази само вансудско поравњање...:D

Pa...el može izvinjotka?M?:worth:..NIJE bilo sprdačine, samo umjetničko obrazloženje zašto vretenasta butina ima nastavak TAKVE kalote koja fascinira :rumenko:..samo sam iskoristila nešto što si ti već tuj turao :roll::rtfm::whistling:

Pa što si se umešala? Ne znam gde se "tako samo kaže" nepoznatom čoveku o kojem ništa ne znaš kao ni o njegovoj porodici. Zato se sukobljavaju stavovi i mišljenja a ne osobe. Mislim na civilizovane sagovornike makar i u virtuelnoj komunikaciji ili pisanoj korespodenciji. U svakom slučaju hvala.:hvala:

nema na cemu:)
a umesala sam se jer ne volim kad se ljudi osecaju lose,pa sam mislila da cu da pomognem

vrlo dobro znas da se to samo tako kaze,niko ovde ne misli nista licno
pardon sto sam se umesala
To je veoma lično,i to bez potrebe.Ali ovde često viđam da ljudi u komunikaciji pomisle da je neko nešto njima prebacio,osete se prozvanim bez razloga te odmah krenu sa ličnim napadima i ružnim rečnikom iscrtavajući pozadinu kvarnog uma.
Ali dobro to je način komunikacije koji nekima priliči,i ide uz karakter i obrazovanje-ne nužno uz ono formalno,papirno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back