Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Z...nke-vs-Beogradjanke-Koje-su-vam-devojke-lepse

Evo pa glasajte :D

Što bi ja volela da sam ribetina kao prva devojka na slici :sad2:

Meni se sviđa cica broj 2...Imam i ovakvo šeMširče...I tu se svaka sličnost završava:mrgreen:

Elem, je l ovaj fotoreporter dobio dozvolu da kači tuđe fotke i uvrsti ove devojke u izbor? Mislim, njihovu ličnu dozvolu. U suprotnom je reč o ozbiljnom narušavanju privatnosti. Ako se neko skinuo u kupaći i isti mu savršeno stoji, to ne znači da iko ima prava da ga fotka i fotografije objavljuje:)

Pile, paparazzo ne pita dal sme da slika:D

Paparaco fotka poznate ličnosti. Ove devojke su anonimne.
Poznate ličnosti žele da budu fotkane.

Da li ti želiš da te neko slika dok se šetkaš Adom i objavi na netu ili u novinama?

To što si došao na javnu plažu i skinuo se u kupaći ne znači da svaka budaletina ima pravo da te fotografiše. Bez tvoje dozvole. Jer onda može da priđe i uhvati te za dupe. Mislim, skinula si se. To mu dođe ista logika, zar ne?

Elem, je l ovaj fotoreporter dobio dozvolu da kači tuđe fotke i uvrsti ove devojke u izbor? Mislim, njihovu ličnu dozvolu. U suprotnom je reč o ozbiljnom narušavanju privatnosti. Ako se neko skinuo u kupaći i isti mu savršeno stoji, to ne znači da iko ima prava da ga fotka i fotografije objavljuje:)
kakva je to privatnost ako si na javnom mestu.
i ne vidim zašto bi to nekom smetalo.
drugo je ako te neko slika dok na primer čupaš dlake iz nosa u svom kupatilu :)

Meni se sviđa cica broj 2...Imam i ovakvo šeMširče...I tu se svaka sličnost završava:mrgreen:

Samo, mislim da je to "spontano" koliko i paparaco fora u onom tračarskom listu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back