Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
slušaj bato i ti ostavi EDa, na miru....poslednja opomena :)
ne sećam se da sam te komentarisao na bilo koji način

...tebra...sta je bilo :D...???
Pa nije valjda da si me uzeo za ozbiljno?

Zahebancija je ZEZA...koja nema nista lose u sebi...ti ako si osjetljiv na to...NECU VISE...imas moju rjec i izvinjenje na sve moje postove upucene tebi.

...ja ne kontam koji vam je...
Krajnje vrijeme je da shvatite da je forum mjesto zahebancije NE PODHEBAVANJA i provokacije i da prestanete u svakom postu vidjati PROVOKACIJE.
Ja bar nisam ovde da bi VELICAO SVOJ EGO vec da bi se salio...a to sto se 99% korisnika ponasa kao djete na nivou 6-e godine...to je njihov licni problem i drago mi je kad mi ga ovako jasno iznesu...da bar znam kako da se ponasam...ipak ne zelim da me neko upiski (: ...

Jedni lijece komplekse, neki hrane ego, neki ne znaju za salu, neki danas ovako, sutra onako...sve u svemu ZAHEBANCIJA 0 bodova :dash: ...

image5581.jpg

e, oš broj telefona? :D :D :D

...tebra...sta je bilo :D...???
Pa nije valjda da si me uzeo za ozbiljno?

Zahebancija je ZEZA...koja nema nista lose u sebi...ti ako si osjetljiv na to...NECU VISE...imas moju rjec i izvinjenje na sve moje postove upucene tebi.

...ja ne kontam koji vam je...
Krajnje vrijeme je da shvatite da je forum mjesto zahebancije NE PODHEBAVANJA i provokacije i da prestanete u svakom postu vidjati PROVOKACIJE.
Ja bar nisam ovde da bi VELICAO SVOJ EGO vec da bi se salio...a to sto se 99% korisnika ponasa kao djete na nivou 6-e godine...to je njihov licni problem i drago mi je kad mi ga ovako jasno iznesu...da bar znam kako da se ponasam...ipak ne zelim da me neko upiski (: ...

Jedni lijece komplekse, neki hrane ego, neki ne znaju za salu, neki danas ovako, sutra onako...sve u svemu ZAHEBANCIJA 0 bodova :dash: ...

Sta se bre uzbudjujes prijatelju, nisi od juce na Krsti:tiganj:, zivot je cesto maceha, nema puno dobrih maceha:sad2:
Ima i onih koji su samo tu iz od tebe navedenih razloga, mada...niko nije operisan sasvim od...sujete, ko jeste, neka prvi baci kamen na...mene:ceka:

I sadržaja u kojem se pronađe po neki povređeni ego pa i karaktere komentariše na osnovu 1 smajlija. Stvarno ljudi preozbiljno shvaćaju svo ovo zezanje. Jutro kume:D Pasivni :kpozdrav:

...jutro, kume (: ...
Ja ne mogu shvatiti koliko se ljudi u stvari ozbiljno prime na forum :lol: ...mislim...da neko moze LICNO shvatiti neku temu i SVOJATATI je...a najjaci su oni koji velicaju sami sebe...

I sadržaja u kojem se pronađe po neki povređeni ego pa i karaktere komentariše na osnovu 1 smajlija. Stvarno ljudi preozbiljno shvataju svo ovo zezanje. Jutro kume:D Pasivni :kpozdrav:

:kpozdrav:

...jutro, kume (: ...
Ja ne mogu shvatiti koliko se ljudi u stvari ozbiljno prime na forum :lol: ...mislim...da neko moze LICNO shvatiti neku temu i SVOJATATI je...a najjaci su oni koji velicaju sami sebe...

Zivot ti je cudo, pocinjes da ucis (skolski) sa Bukvarom, kada "odrastes", on ti bude jednostavan kao Bukvar, ili si...promasio zivot:aha:
Onda sve iz pocetka...

Da se nas trojica spremimo za vitaminke, Pile nema svaki dan...lep dan:cepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back