pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.778
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

oooooo o tu se reklamiraznači, dosta mi je prozivanja...na slikama sam ja
dokaz
![]()
piše na cedulji 26.08.2011. za pdf žene...i molio bih ubuduće da me pojedini ne provociraju inače će reakcija biti brutalna, hvala![]()

Mislim bitno je sve dobro uklopiti. Kao npr.plave čarape i braon cipele.![]()

Nisam ja Cipelicka, BJ i Smokvica da nabijam drugima komplekse, ja sam mekog...srca(niste valjda nesto drugo pomislili
)
![]()

Pa nije on to mislio da se radi namerno..bar ne u tvom slucaju..ti si spontano zgodna i nenapadno..ne postavljas se iz tih komplex namera
spontano sam i nadrk od jutros,a napadno trazim nekog za fajt

Znao sam da ti nesto fali..mislim na pivo
evo sad cu da se samoubijem jer ti pivo i ja nismo po ukusu 
spontano sam i nadrk od jutros,a napadno trazim nekog za fajt
...
...evo sad cu da se samoubijem jer ti pivo i ja nismo po ukusu
![]()
...Onda je najbolje rijesenje na balkonu ili negdje u tisini sama sa sobom popiti kaficu...za pocetak...
Poslije polako uspostavljati komunikaciju sa OKOLINOM...
...ti ne bi...
...nemoj se sekiras...jednostavno ti nije tako pao grah...evo ED je jos tu...njemu se svidjelo...

Ti si mi po ukusu srce samo od pi va raste jezik..ostavi to i zenim te ljubavi moja jedinaevo sad cu da se samoubijem jer ti pivo i ja nismo po ukusu
![]()
)))gospodjice napokon....da nisi postavila fotku...bili bi uskraceni za jedne od boljih nogu na Krsti ::)))
, radilo se na njima, radilo udarnicki, one letnje pripreme, kad stigne zima opet ce biti

Onda je najbolje rijesenje na balkonu ili negdje u tisini sama sa sobom popiti kaficu...za pocetak...
Poslije polako uspostavljati komunikaciju sa OKOLINOM...
...ti ne bi...
...nemoj se sekiras...jednostavno ti nije tako pao grah...evo ED je jos tu...njemu se svidjelo...

Hvala, gdjiceHvala safira, radilo se na njima, radilo udarnicki, one letnje pripreme, kad stigne zima opet ce biti
![]()
@agnes: lepe su ti sandalice
Из Приручника за сељаке и оне који су одело и кравату видели само на другој особи: * Boju čarapa uvek usklađujte sa pantalonama, a ne sa bojom cipela.
http://www.novosti.rs/vesti/zivot_+.75.html:325187-Pazljivo-birajte-carape
п.с. Али си зато врло пажљиво одабрао смешак који врло прецизно описује твој карактер...![]()