Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znači, dosta mi je prozivanja...na slikama sam ja
dokaz
image7101.jpg

piše na cedulji 26.08.2011. za pdf žene...i molio bih ubuduće da me pojedini ne provociraju inače će reakcija biti brutalna, hvala :)
oooooo o tu se reklamira:aha:

Mislim bitno je sve dobro uklopiti. Kao npr.plave čarape i braon cipele.:cepanje:

Из Приручника за сељаке и оне који су одело и кравату видели само на другој особи: * Boju čarapa uvek usklađujte sa pantalonama, a ne sa bojom cipela.
http://www.novosti.rs/vesti/zivot_+.75.html:325187-Pazljivo-birajte-carape

п.с. Али си зато врло пажљиво одабрао смешак који врло прецизно описује твој карактер...:)

spontano sam i nadrk od jutros,a napadno trazim nekog za fajt

Onda je najbolje rijesenje na balkonu ili negdje u tisini sama sa sobom popiti kaficu...za pocetak...
Poslije polako uspostavljati komunikaciju sa OKOLINOM :mrgreen: ...

...ti ne bi :lol: ...

:lol: evo sad cu da se samoubijem jer ti pivo i ja nismo po ukusu :rida:

...nemoj se sekiras...jednostavno ti nije tako pao grah...evo ED je jos tu...njemu se svidjelo :lol: ...

Onda je najbolje rijesenje na balkonu ili negdje u tisini sama sa sobom popiti kaficu...za pocetak...
Poslije polako uspostavljati komunikaciju sa OKOLINOM :mrgreen: ...

...ti ne bi :lol: ...

...nemoj se sekiras...jednostavno ti nije tako pao grah...evo ED je jos tu...njemu se svidjelo :lol: ...

slušaj bato i ti ostavi EDa, na miru....poslednja opomena :)
ne sećam se da sam te komentarisao na bilo koji način

Из Приручника за сељаке и оне који су одело и кравату видели само на другој особи: * Boju čarapa uvek usklađujte sa pantalonama, a ne sa bojom cipela.
http://www.novosti.rs/vesti/zivot_+.75.html:325187-Pazljivo-birajte-carape

п.с. Али си зато врло пажљиво одабрао смешак који врло прецизно описује твој карактер...:)

A cipele sa bojom odela. Pre nego počneš da vređaš mogao bi da razmisliš da se ljudi mogu i našaliti. A što se ti nađe prozvan? Drugo nemoj se na ovaj način obraćati ovom "seljaku". Ja ti nisam lokalna pichkica koju možeš da plašiš svojom funkcijom ili devojčica koja voli "igrice"u RL i na pp. Možemo kulturno komunicirati i zezati se ili ne komunicirati. Na tebi je da odabereš. Dobro jutro :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back