Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemacki boxer
izgleda opasno,ali je u susini dusa od psa...blentavo stvorenje koje svoju gazdaricu (moju kcer) stiti i od njenih ukucana :lol:
Idealan porodicni pas,privrzen ukucanima,a narocito deci :)

A da li je lenchuga? Da li ostecuje stvari po stanu? Jel tvrdoglav?
Kontam kog psa da kupim dogodine kad promenim stan... a on mi je presladak. Do sada su mi se svidjali sve neki nervozusi od kerova (bar tako kazu oni sto ih znaju).

Ukljucen u struju 24h...najvise na celom svetu voli da se seta i da jurca po dvoristu
Ne ostecuje stvari jer je naucen sta sme,a sta ne,u stanu je :cool: i ne laje previse...
najbolje obozava moje klompe i cerkinu lutku,al samo jednu od svih koje ima
zna da ne sme da ih pipne i sav je ponosan kad ga ne provalimo da se docepao necega sto ne sme :lol:

Tvrdoglav je ko mazga...bar ovaj nas primerak :)

Koliko vas ima na tom niku? Dvoje? Eto, kako je lepo kad ljudi dele. Ja kazem ovom mom decku da slobodno koristi moj nik, a on kaze da se boji da i mene ne banuju trajno u tom slucaju. :lol:

Ama, gospa nece da se uzbudjuje, ja sam sam na temama a samo njene slike kacim (hvalim se tudjom lepotom:mrgreen:). Kada me jednom nema...znaci, naljutila se sto nisam pitao za svaku sliku i dobio...trajni ban:hahaha:

Lepotinjo, tebi i cvike lepo stoje na slican nacin ko onim zenskama sto su na reklamama optike Jason.

Hvala :) To su moje najdraže cvike, tata birao okvir, a on nikad ne pogreši :D
Već tri godine ih šetam

A što se tiče psa, ja imam bilga (beagle), moje najdraže stvorenje na svetu :)
DSCN1070.jpg

...au koliko lepih ljudi i pasa...ne volim da hvalim narocito ali prosto moram, Linda izgledas savrseno nezno na slici na kojoj ti se vidi lice, dopada mi se i garderoba ali lice je perfektno i nesto posebno...
Lepsa polovina forumasa je predivna zena...verovatno sam subjektivna buduci da se radi o tipu zene koji se meni od malih nogu najvise svidjao, kao da sam je nacrtala, cini mi se i prirodno nonsalantna sto je za moj racun ogroman plus...
Sushu sam vec videla i nikada joj nisam rekla koliko je lepa, meni je najlepsa zato sto jako lici na moju sestru...kad god je vidim ja se presecem da nije sestra i da me ne vidi ovde, hehehe...

Jeko moja preporuka je bicon ili kako se vec zove...izgleda kao malteska pudla a glas iz sebe ne daje, malecko dovoljno a istovremeno veliko dovoljno, veselo a tiho, kucno kuce, ne cepa namestaj i ne glodje sta stigne, moja sestra ga ima i prezadovoljna je a nikada pre nije cuvala psa...
...ja sam se slikala ali em bez glave, em se boje ne vide, em su obicne farmerice u pitanju, potrudicu se ovih dana bolje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back