Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Žene super su vam slike :super:
Ja danas u kućnoj varijanti, kombinujem učenje i izležavanje :cistinaocare:

Sushka, blago tebi kad možeš da ukombinuješ rad i ležanje, k'o crnogorac :lol:
Lepo ti stoje čvike, slične ima moja ćera, taj ram je vrlo zahvalan, jer pristaje uz takav oblik lica, malo izdužem... i mojoj tata birao naočare :lol:

Lepša polovina ti je jedna zaista lepa žena, sa predivnim osmehom.... prosto zrači vedrinom

Hvala :)
A što se tiče psa, ja imam bilga (beagle), moje najdraže stvorenje na svetu :)
Pogledajte prilog 175369
kako dobra slička, baš ste oboje medeni tako opušteni u snu...

Smokvicice, mogu ja muskobanjasta? :mrgreen:
Pogledajte prilog 175374
Jeko, dobre ti ove pantalone :ok: majicu sam već videla na fb :super:

Опет смо скренули са теме, грдиће нас модераторка...:sad2:

Ево да пробам да повежем...

Мој мали бели пас и ја:

У овој сукњи сам се већ качила, чини ми се, али кад сам сирота па немам ништа ново...:(

To je ta kuca koju najvise volim. Mala je, a nije feeensi pudla. Al moj decko kaze da je namcor i da tera po svom, el jeste?

Bas mi se svidja tkanina suknje, koja je? Uz ovu suknju bi ti lepse isla svetla bluza ili dzemper.

To je ta kuca koju najvise volim. Mala je, a nije feeensi pudla. Al moj decko kaze da je namcor i da tera po svom, el jeste?

Bas mi se svidja tkanina suknje, koja je? Uz ovu suknju bi ti lepse isla svetla bluza ili dzemper.

То је теријер - храбар и глуп! :lol: Само што мој Циле није нарочито храбар...:roll:...али је макар леп, ако ништа друго...:lol: :heart: И лајав...:evil:
(Мењала бих га за пудлу у свако доба! :mrgreen: Пудле су доктори наука наспрам ових... Имала сам раније црну пудлу.:heart:)

Сукња је јако дебела, некако ронђав материјал. :confused: Уз њу носим и белу и црну ролку, или наранџасти и бордо џемпер...али мислим да сам се тако већ качила...;)

Poslednja izmena:
zna se da je moj mešanac najlepši...:aha:

img02433.jpg
img02366.jpg

dsc01933v.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back