Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vidimte.jpg

ni slicno!:rtfm:
ovaj na drugoj slici ima obrve!:lol:

mrzim ovu maricu:evil:
je l treba da objasnjavam zasto
i jedva cekam da dodje u moje godine pa da pise na rupi

"poludecuuuu:besna: nekad sam mogla po dve tegle nutele da pojedem na dan,i kilo njeguske a sad samo pogledam u frizider i vec sam se ugojila 5kg,ne mogu da nadjem farmerke ,sve mi je usko:besna: "

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

mrzim ovu maricu:evil:
je l treba da objasnjavam zasto
i jedva cekam da dodje u moje godine pa da pise na rupi

"poludecuuuu:besna: nekad sam mogla po dve tegle nutele da pojedem na dan,i kilo njeguske a sad samo pogledam u frizider i vec sam se ugojila 5kg,ne mogu da nadjem farmerke ,sve mi je usko:besna: "

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Liki, dođi kod mene na relaks vikend uz voćnjak, ima oma da skineš tih 5 kg...
U obilju usluga koje nudimo postoji: kopanje voćaka, košenje voćnjaka, kupljenje voća za rakiju(sa posebnim aroma mirisima vrenja :mrgreen:), branje voća itd...
Ako želiš intenzivniji program, nudimo nošenje buradi od 80 do 100 litara sa voćem kroz ceo voćnjak(vrlo dobro za jačanje ruku), guranje kolica natovarenih jabukama, kruškama, šljivama, kajsijama(na tebi je da izabereš voće :mrgreen:)
I još jedna dodatna opcija, za psihu: nakon svega navedenog pomesti i oribati terasu od cca 40 kvadrata dok te sveki upućuje i usmerava kako.

Cena tretmana: Neprocenljivo... :mrgreen: za sve ostalo tu je laza lazarević...:tease:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back