Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.635
Retro Meda
I uz retro dezen, retro minđušice![]()
Jeste, ista osoba, ista poza, isto mesto, kome je dosadno, baš me briga, nek' skroluje
Pogledajte prilog 200756 Pogledajte prilog 200755
Medo..sviDŽa mi se stajling

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Retro Meda
Jeste, ista osoba, ista poza, isto mesto, kome je dosadno, baš me briga, nek' skroluje
Hoce li biti bolje ako i tih petoro prestanu da kace fotke?Ne bih rekao da je poenta teme da petoro ljudi kace konstantno slike, a par stotina komentarise. O nekima znamo u medjuvremenu savrseno dobro kako izgledaju...a stvarno i smaraju jedne te iste slike non-stop. Sto neko rece, promeni malo mesto, pozu, izgled. Nije zanimljivo.![]()
Dušo mila...kači tvoju lepotu..pusti TAba da ljubomoriše....TAko si fotogeničan..da se i fotoaparat zaljubiška u tebe OMA!
( sunac ti poljubim! KAKAV LI ĆEŠ BITI za 10tak god....ima da napraviš pomor riba gde god se pojaviš)
ko sme da te utepa...ja ću te branimE...a znate da je naš mili cakani i najsladjiTAbitj naj naj naj slatkiš?![]()
![]()
![]()
/ pssssst ! šlihtam se...otje da me utepa![]()
Retro Meda