gost 435474
Aktivan član
- Poruka
- 1.496
Što se tiče njene varijante, potrebno je nešto ženstveno, mislim da Manastirka ima pravo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo neki veći prsten ili viseće minđuše, od nakita. Namaže nokte u boji torbičice i to je to. Dole mogu sandale, cipele, polučizme...sve ide.I ove njene cipele su ok.Što se tiče njene varijante, potrebno je nešto ženstveno, mislim da Manastirka ima pravo.
E super ici cu da vidimimas super izbor cizama koje nisu preskupe i uzas neudobne, domaca proizvodnja
mislim da se nesto nib, nim...zovu...radnja je dole u prizemlju onaj mali tc u sremskoj kad se spustas na zeleni vijenac
imaju i cizme za svaki dan i nesto sto mozes obuti kad radis neke dogadjaje pa se moras uparaditi
Ovo mi je promaklo. Ide u svesku.
Ovo ti "čuči" extra!Hvala seknd hendu na desigual haljini sa sve etikotom jer nije ni nosena
Btw mnogo volim ovakve modele ali meni ne stoje dobro, to je za zene sa uzim ledjima i malim sisama....ali za 500 din desigual ima da stoji ne znam sta da je
Pogledajte prilog 1002149
Pura moca pije?????
a imas metlo i u piramidina pocetku tamo kod onog fast fuda na cosku domacu proizvodnju isto darko se zovu i rade cizme i cipele po mjeri, a neces bankrotirati zbog njih
moze se kod njih uvijek poruciti ako je frka@Metla na vestici Čizme trenutno nemaju, čekaj jesenju kolekciju. Bila sam ja pre neki dan tamo tražila cipele.
moze se kod njih uvijek poruciti ako je frka
malo cekas, al okej
Ovo znači skockati se po mom ukusu!A danas sam nosila ovo i Adidas bolero
Ovo je kad smo bili jednom od milion puta u Galeriji
Taman da vidite liniju, koja je sada bolja još
Mnogo su ti lepe noge.Hvala seknd hendu na desigual haljini sa sve etikotom jer nije ni nosena
Btw mnogo volim ovakve modele ali meni ne stoje dobro, to je za zene sa uzim ledjima i malim sisama....ali za 500 din desigual ima da stoji ne znam sta da je
Pogledajte prilog 1002149
ko iris apfel : )Mnogo su ti lepe noge.
Sva si macka, bre!
I sad samo udaraj po haljinama i minicims, izludiraj se, jer - sto da ne.![]()
Upravo procitah tekst o Iris...svaka joj cast.ko iris apfel : )
Ne brini,ni mi ne bismo culi za nju da nije danas proslavila stoti rodjendan.ko je Iris?
u potpisu Kostunica