- Poruka
- 98.702
s' ledja smem i ima ko tako da me slikaZabica je daskara zato ne sme se okaciima komplex od malih sisa u poverenju da vam kazem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
s' ledja smem i ima ko tako da me slikaZabica je daskara zato ne sme se okaciima komplex od malih sisa u poverenju da vam kazem

Zar se to ne zove dijagnoza?

Od pozadi s oprostenjems' ledja smem i ima ko tako da me slika![]()
Sad me i ne čudi kad ovi neki kad odu negde na stranu govore da su naše dame IPAK najlepše!

Nesjebat@Trust no one , i ti si dasa, ostaće mi u sećanju ona tvoja sličica sa mačetom dugo.
Vidi se da si srce od čoveka, baš onako si domaći zadatak za mnoge!![]()

Prvo ti i Zaba.Pa cemo glasati...Fali neko musko dupe kao kontrateg![]()
Drugarice, i ti si lajkovana, šta se buniš?Nesjebat
![]()
skidaj gace

Ne mogu ne prilici mi godinama, ozepsce besikaskidaj gace![]()

Drugarice, i ti si lajkovana, šta se buniš?
Ja lepo slavim, lepo je lek mojoj duši, za večeras mi je pobednica Lady in Red... ona mi je najlepša od svih!

Fali neko musko dupe kao kontrateg![]()
Ne mogu ne prilici mi godinama, ozepsce besika
Btw vama za ljubav sam navukla donji deo pidzame, inace sam u gaceronama![]()

Svi ste prelepi, žene pre svega, tu koliko lepote ima...Sad me i ne čudi kad ovi neki kad odu negde na stranu govore da su naše dame IPAK najlepše!
Ja, onako... ova Korona me malo zaklala, ne mogu da kažem da nije, a nisam verovala nimalo-smršala sam nekih 7kg i nekako samoj sebi ne ličim na sebe... Ali, dobra sam, ne dam se, uz malo efekata
Pogledajte prilog 816120

Znaš što sam se potreslataman sam htela da okacim sliku bez gaca, srecom Ljubinka malo popljucnu izmedju redova, pa da se ne blamiram, ipak sam zena u godinama![]()