gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
Ja nemam sliku u kupaćem, bar ne skorašnju, a nisam je kačila ni na fb, pa ovde neću sigurno. To mi je too much, ništa lično.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I rupu u stomaku hocu, pribelezi!Smatraj da je zavrseno![]()
Ti dok dodjes tri puta cu na respiratorI rupu u stomaku hocu, pribelezi!
To dok ne odradimo foto sesn u koznjaku i cizmama

Gledaj onda i trojka da budeTi dok dodjes tri puta cu na respirator
Ma i plocice cu da ti nacrtam, nek ide zivot

Evo zadatak za @Metla na vestici
Dakle stanji mi struk, ovu levu butku dovedi u red da ne deluje falicno i grudi gledaj makar jacu dvojku da izvuces i dobijas ono cokoladno drvo![]()

izvini, a sta je to meni zavrseno? kad si me vec citirala, da znamSmatraj da je zavrseno![]()

Gleizvini, a sta je to meni zavrseno? kad si me vec citirala, da znam![]()

vuces me ko rep iz proslostiGle
Otkud ti tu
Kako si se stvorila tamo u citatu

Brisi Ljubinku pa postavi posle tvoje slike!taman sam htela da okacim sliku bez gaca, srecom Ljubinka malo popljucnu izmedju redova, pa da se ne blamiram, ipak sam zena u godinama![]()

znas i sama da nema, nemam sta ja da odgovaramMa to si ti nesto namestila, da i tebe fotosopiram
Ocekujem odgovor u stilu ja sam savrsenstvo nema sta na meni da se doradjuje![]()

nisam ja takva, cus da brisem LjubinkuBrisi Ljubinku pa postavi posle tvoje slike!
taman sam htela da okacim sliku bez gaca, srecom Ljubinka malo popljucnu izmedju redova, pa da se ne blamiram, ipak sam zena u godinama![]()
znas i sama da nema, nemam sta ja da odgovaram![]()

Sama pitam sama odgovaram, takoreci ja sam samoodrzivi sistemznas i sama da nema, nemam sta ja da odgovaram![]()
vrlo isplatljiv forumas 
Pa samo dok tvoju sliku ne umetnes,pa posle je vrati...Naravno da necemo da je brisemo skroz.nisam ja takva, cus da brisem Ljubinku
Zar se to ne zove dijagnoza?Sama pitam sama odgovaram, takoreci ja sam samoodrzivi sistemvrlo isplatljiv forumas
![]()
ima komplex od malih sisa u poverenju da vam kazemgotovo sad, shvatila sam da sam em stara em sramote nemam....takorec osvestila sam sePa samo dok tvoju sliku ne umetnes,pa posle je vrati...Naravno da necemo da je brisemo skroz.