Mister
Legenda
- Poruka
- 67.669
Manastirka..hmm lepa ko rakija istog naziva..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Manastira je devojka koja je živela u manastiru u isto vreme kad sam i ja bio monah. Ne vezujte je za rakiju!
jeli?Manastira je devojka koja je živela u manastiru u isto vreme kad sam i ja bio monah. Ne vezujte je za rakiju!
ako ja lupetam ovde neka mi crkne krava
vidi skratila sam nokteDe su srca i lajkovi
majmuneGledam sike jel ima se malo omrsi
Vi ste prava "Bečka škola".dobra i Ultra i dama iznad nje..pozz
nisam bukvalista i shvaticu ovo kao komplimenat..hvala ..Poceo sam interdisciplinarne studije po novinarstvu u Zagrebu a zavrsio u Skoplju... davno je bilo..Vi ste prava "Bečka škola".![]()
Hvala Misterdobra i Ultra i dama iznad nje..pozz
Miopija, bez naočara više ne smem da izbijem napolje, a uvek biram te četvrtaste ramove na brojne protivrečne savete...Delujes mi malo strogo ovde ali je slicica![]()
Super si i stajling istoMiopija, bez naočara više ne smem da izbijem napolje, a uvek biram te četvrtaste ramove na brojne protivrečne savete...
Četvrtasti ramovi mi daju muškobanjasti/strog izgled, ali ih uvek slične biram. Hvala, hvala na komplimentu!
Ako je ono strogo, ovo je serial killer look, sa sve mašnicom oko vrata...
Pogledajte prilog 1644366
Miopija, bez naočara više ne smem da izbijem napolje, a uvek biram te četvrtaste ramove na brojne protivrečne savete...
Četvrtasti ramovi mi daju muškobanjasti/strog izgled, ali ih uvek slične biram. Hvala, hvala na komplimentu!
Miopija, bez naočara više ne smem da izbijem napolje, a uvek biram te četvrtaste ramove na brojne protivrečne savete...