I moje dve unukice, ove druge ih nisu volele iz nekog razloga, sad i onaj mali vec počinje da ih nosi.moje dijete odraslo u starkama
al ona ima usko stopalo
tako da su bas za nju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I moje dve unukice, ove druge ih nisu volele iz nekog razloga, sad i onaj mali vec počinje da ih nosi.moje dijete odraslo u starkama
al ona ima usko stopalo
tako da su bas za nju
Ja imam usko stopalo, ali mi starke nikako nisu udobne. Nosila sam ih kao srednjoškolka i studentkinja jer su bile popularne, ali da su mi bile udobne - nisu.moje dijete odraslo u starkama
al ona ima usko stopalo
tako da su bas za nju
meni su super udobneJa imam usko stopalo, ali mi starke nikako nisu udobne. Nosila sam ih kao srednjoškolka i studentkinja jer su bile popularne, ali da su mi bile udobne - nisu.
Odlican stajlingVodila devojcice da gledamo Malu sirenuPogledajte prilog 1352883
ne duvaj lepak.Odlican stajling![]()
Moj ukus, moja stvar. Haljina je odlicna!ne duvaj lepak.
i to ti ubija hemiju.
i utiče na vid.
Ali nije seksi.Moj ukus, moja stvar. Haljina je odlicna!
Ne mogu da se svadjam, zaista. Lep je dan, opusti se, uzivajAli nije seksi.
A haljina se nosi da bi drugom bila lepa a ne sebi.U suprotnom ne bi morala da skidaš donji deo trenerke "za po kući"-nikad.
Pa nisam se svađao.Niti sam to želeo.Ne mogu da se svadjam, zaista. Lep je dan, opusti se, uzivaj
Pa nije bas uobičajeno kad vodis djete na neku predstavu da budeš seksi. Ima kad si seksi a ima i kad si samo mama.Ali nije seksi.
A haljina se nosi da bi drugom bila lepa a ne sebi.U suprotnom ne bi morala da skidaš donji deo trenerke "za po kući"-nikad.
mmnnnnE.Pa nije bas uobičajeno kad vodis djete na neku predstavu da budeš seksi. Ima kad si seksi a ima i kad si samo mama.
Ništa osim majicemmnnnnE.
ja ću da kad dobijemo dete da guram kolica do pojasa go![]()
šta hvAli.
Ako mogu na plaži zašto ne mogu na ulici?Ništa osim majice![]()
Baš moraš tako grubo sa mnom? Nemoj. Mnogo sam osetljiva a i kvarimo temu.Ako mogu na plaži zašto ne mogu na ulici?
Evo ja sam na ne znam 500 metara od obale.
I sad ću da izađem na ulicu u kupaćem i papučama.
I sad to nije okeej?
A ako pređem 500 metara onda je okeej.
Pa jeste vi normalne?
Gde je tu razlika??? :/
Ma nisam grub.Baš moraš tako grubo sa mnom? Nemoj. Mnogo sam osetljiva a i kvarimo temu.
Baš moraš tako grubo sa mnom? Nemoj. Mnogo sam osetljiva a i kvarimo temu.
Piši nisam grub samooo pišem u pauzama između serija imam po 30 secBaš moraš tako grubo sa mnom? Nemoj. Mnogo sam osetljiva a i kvarimo temu.
okejNemam ti kad.
Ako mogu na plaži zašto ne mogu na ulici?
Evo ja sam na ne znam 500 metara od obale.
I sad ću da izađem na ulicu u kupaćem i papučama.
I sad to nije okeej?
A ako pređem 500 metara onda je okeej.
Pa jeste vi normalne?
Gde je tu razlika??? :/