86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
И брош тако иде уз тебе!Pogledajte prilog 1291695
Да вас поздравим у пролазу...
Паметна, чупава жена

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И брош тако иде уз тебе!Pogledajte prilog 1291695

zivA SIPogledajte prilog 1291695
djeluje da si u ekstazi brt
Ti meni bas djelujes mrsavo,a imas 2 kg vise od mene.Mislila sam da imas negdje oko 55.
Oko 10 cm si viša.Ja sam nekad bila 172,sad sam se vjerovatno smanjila.Tako da nije sve u tom broju na vagi
Da...Ima i do gradje tijela.Sjecam se jednom dvije moje drugarice i ja smo probale jednu haljinu.Igrom slucaja smo bile iste visine i tezine...ali totalno razlicite gradje tijela.Svima nam je stajala razlicito.Nije sve ni visina
Misic ke tezak
Ja to stalno sebi govorim.Tako da nije sve u tom broju na vagi

Imam 8 kila vise nego sto sam imalaPa kad vezbas nije kad ne vezbas i goji se jeste sve u broju na vagi
Elem ja sam usla u stare farmerice 36 iako idalje imam zestok visak ali sam pocela da skidam konacno kile, prosle nedelje 1kg a imam jos 12kg
Kako sam sebi dozvolila tokiki visak nikada shvatiti necu
Kakav visak,a farmerke 36?Pa kad vezbas nije kad ne vezbas i goji se jeste sve u broju na vagi
Elem ja sam usla u stare farmerice 36 iako idalje imam zestok visak ali sam pocela da skidam konacno kile, prosle nedelje 1kg a imam jos 12kg
Kako sam sebi dozvolila tokiki visak nikada shvatiti necu
Nadam se da nije mislila na taj 36?Колико ја знам, фармерице немају класичне конфекцијске бројеве него нпр W30 L32

Sto si ga napustila?Pogledajte prilog 814718
KAd ste krenuli sa mackama...I ova je stara,on je sad kod drugog gazde(ce) ali je ovako odrastao,meni na ramenu )))
Imam 8 kila vise nego sto sam imala
Neke stvari ne kogu da obucem jer me stezu