skriboman
Iskusan
- Poruka
 - 5.590

jer se kacila anemone

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jao Kris, bukvalno te je usvojila
Imam samo jedan netraženi savet, očisti je od glistonija, duže (i kvalitetnije) će ti živeti a i zbog sebe, za svaki slučaj.
Luda maćka načisto.
A kako preporučuješ? Tablete ili sirup? Možda ne bi bilo loše.
Sigurno ne bi bilo loše, 3-4x godišnje, tablete. Biće zabavno dati ih prvi put, možeš izmrviti i pomešati sa jogurtom pa uvući u špric i u ugao usana. A možeš (ako možeš) i direktno u usta prstima (ili pincetom) da joj staviš, na koren jezika. Za to je potrebno malo veštine, tako da ti je lakše ono sa špricem. Imaš tablete u bilo kojoj veterinarskoj apoteci da uzmeš, dehinel je dovoljno korektan i ima ok cenu. Samo ne zaboravi da napomeneš da je za mačke!

lepo ti tapacirana kolenca poyyDanas samo pidžama i kafa...Pogledajte prilog 1278610
pa okej si , zauzeta imas muza koliko znam i furas treninge jurcas po londonu? gde nadjes vremena da visis na forumu ?Idem malo da se promuvam po gradu
Pogledajte prilog 1278598
Pa uopste ne visi. Jedva da napise koji komentar. O cemu ti pises?!pa okej si , zauzeta imas muza koliko znam i furas treninge jurcas po londonu? gde nadjes vremena da visis na forumu ?
pisem pre svega prozaicno egzistencijalno neko bi rekao dosadan trip sa hiper realisticnim momentima kad su u pitanju medjuljudski odnosi, pokusavam da ogolim te dosadne veze i demistifikujem vec demistifikovane odnose,zgulim sa njih tenziju, seksa ljubavi i slicnih fizickih i duhovnih pokreta psihe duse tela kako god, zapravo samo vodim dnevnik o tome sta se desavaPa uopste ne visi. Jedva da napise koji komentar. O cemu ti pises?!

У чему је проблем?koja je ovo kafa , dobra pena.Danas samo pidžama i kafa...Pogledajte prilog 1278610