pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.434
ne bre. samo za članove foruma sa 100k+ porukaHoce li biti prenos na Areni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne bre. samo za članove foruma sa 100k+ porukaHoce li biti prenos na Areni
Znao sam da je za VIPne bre. samo za članove foruma sa 100k+ poruka
videću šta mogu da uradim za tebe okej si dećkoZnao sam da je za VIP![]()
Ma jok, ne kupujem nista garnijeovoLepa si nego šta si, nego je li to Garnijerova maska? Radi li išta? Nećkam se da li da je uzmem.
Da bolje vidim zrtve u mrakumeki šta će ti tolike oči
I ja sam cela pre, nego boli na obrazima, depilira mi paperjaste dlacice, bezi bre, necu vise tu da mazemМетло, ја се са тим црним намуљам цела
Не знаш ти шта је страшно![]()
StrudliceNegooo, jesu li ono strudle ili napolitanke iza ?
I dobre familije, obavezno naglasivideću šta mogu da uradim za tebe okej si dećko
obrisi ti meneObrisite nas kasnije posle podne
zgodna devojkaIsprobavam slikanje u različit lim liftovima na poslu![]()
To te ćera našarala?
Lepo bi ti stojali ti pramenovi koji vuku na smeđe.U osnovi da ostaneš plava, sa tankim pramenovima u lešnik boji.Moja nova frizura
Pa tako i jeste, samo mi je užasan selfi, neću da ga objavim. Na plavu podlogu urađene su dve braon nijanse. Hvala ti. Podmladila sam se jedno 5 godina u licu sa ovom kosom sada.Lepo bi ti stojali ti pramenovi koji vuku na smeđe.U osnovi da ostaneš plava, sa tankim pramenovima u lešnik boji.![]()
Promena na bolje,...definitivno!Pa tako i jeste, samo mi je užasan selfi, neću da ga objavim. Na plavu podlogu urađene su dve braon nijanse. Hvala ti. Podmladila sam se jedno 5 godina u licu sa ovom kosom sada.
Promena na bolje,...definitivno! ?
Zanimljivije izgleda.Lepše ti stoji uz lice (ten).
Lepše ti stoji tako sa pramenovima! Bingo!Evo ga i selfi.
Ne ličim na sebe, ali je kosa bitna.
HvalaLepše ti stoji tako sa pramenovima!Bingo!![]()
potamnjuj ti ovo jos vremenom
al vec je bolje