springer
panonski mornar
- Poruka
- 18.804
hvalaLepe obrve .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvalaLepe obrve .
srecan joj rodjendan, stvarno ste divneGospođa mama danas puni 82 godine.
Pogledajte prilog 989153
Svaka čast, srećan mami rođendan!Gospođa mama danas puni 82 godine.
Pogledajte prilog 989153
Gospođa mama danas puni 82 godine.
Pogledajte prilog 989153

....za setnje meni nije....
eto i to sam vam pokrila, batak i deo karabataka, nek strpne ko sta voli 

Pazi kako se ponasas, vidis da sad posedujem ubojito oruzje, te puknem stiklom po celenkitakndivnooooo samo da nije metla![]()

Daj mi telca 70-200 i tvoja samdodjem ti Fuji Pro me mamine x2000000 opticki zoom. Koja si faca. Al to znas i sama![]()

Daj mi telca 70-200 i tvoja sam![]()

Dizem revoluciju zeno
neko je hakovao Metlici nalog, te stikle te se sponzorise![]()
mnozina, kazesDizem revoluciju zeno
Dosta je bilo zajebavanja
Kad se ukacim na stikle pa navatam sponzore ima da nam uplacuju letovanja zimovanja samo da izvoljevamo! ❤

Bicemo zahtevne, da ne kazem skupe, to jedan mucenik nece moci da ispunimnozina, kazes![]()
jadanBicemo zahtevne, da ne kazem skupe, to jedan mucenik nece moci da ispuni

vau vau vauZnam ko ce da se upiski od srece
@86bogomoljka i @Bambi
Vidite sta sam kupila sad
Pogledajte prilog 989467
Za pocetak klasika da ide uz sve....nisam fan crne ali ajde za probijanje leda....da vidim kako ce zglob sjeban ovo da podnese
Bile neke blesave sa sljokicama, prvo sam htela njih, ali visoka mi stikla dal je 7 il 9 ne znam al zajebi, i skupe brate, ako ne mogu da izdrzim u tome bice bacene pare
Ova mi je udobnija 5 cm da mogu da zakoracam i stojim, takoreci da poziram....za setnje meni nije....
Очарана самZnam ko ce da se upiski od srece
@86bogomoljka i @Bambi
Pogledajte prilog 989467
Za pocetak klasika da ide uz sve....nisam fan crne ali ajde za probijanje leda....da vidim kako ce zglob sjeban ovo da podnese
Bile neke blesave sa sljokicama, prvo sam htela njih, ali visoka mi stikla dal je 7 il 9 ne znam al zajebi, i skupe brate, ako ne mogu da izdrzim u tome bice bacene pare
Ova mi je udobnija 5 cm da mogu da zakoracam i stojim, takoreci da poziram....za setnje meni nije....

Znam ko ce da se upiski od srece
@86bogomoljka i @Bambi
Pogledajte prilog 989467