- Poruka
- 19.606
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bome lijepe noge imaš, ova slika može bez problema ići u temu Najbolje noge.Evo vam nogeeeePogledajte prilog 986214

Zašto sa takvim telom jednodelni kupaći? #samopitamEvo vam nogeeeePogledajte prilog 986214
Nešto drugo je kod mene, obrati pažnju na detalje. Noge su iste, ali cipele?taman si spremna za naredni toplinski udar koji najavljuju![]()
Budite nežni
, sada sam u osetljivom periodu.Zašto si kupila velike cipele?Nešto drugo je kod mene, obrati pažnju na detalje. Noge su iste, ali cipele?
Od danas sam i ja muškarac.Budite nežni
, sada sam u osetljivom periodu.
ma jasno mi je da si nazula muzeve chamciceNešto drugo je kod mene, obrati pažnju na detalje. Noge su iste, ali cipele?
Od danas sam i ja muškarac.Budite nežni
, sada sam u osetljivom periodu.
Pozajmila sam ih.Zašto si kupila velike cipele?![]()
Zato sto je poenta odlaska na bazen da vidim sunca, da plivam, odmorim i tako, a ne da zabavljam svojim telom ljude okolo, msm mozda je nekome i to cilj ali meni je dovoljno da obucem ono u cemu sam sebi ok i da uzivamZašto sa takvim telom jednodelni kupaći? #samopitam
Pa upravo jednodelni kupaći sakriva delove tela od sunca.Zato sto je poenta odlaska na bazen da vidim sunca, da plivam, odmorim i tako, a ne da zabavljam svojim telom ljude okolo, msm mozda je nekome i to cilj ali meni je dovoljno da obucem ono u cemu sam sebi ok i da uzivam
Pravda za jednodelne kupace
Pa upravo jednodelni kupaći sakriva delove tela od sunca.Zato sto je poenta odlaska na bazen da vidim sunca, da plivam, odmorim i tako, a ne da zabavljam svojim telom ljude okolo, msm mozda je nekome i to cilj ali meni je dovoljno da obucem ono u cemu sam sebi ok i da uzivam
Pravda za jednodelne kupace
Tačno.Pa svaki kupaci skriva neki deo tela od sunca.
Sta me briga
pa niiije bas, ali je prigodna, vrijeme je slicno danasnjemtrenutna?![]()

V Praze?Od juce
![]()
V Praze?
Sto kažu Čehovi
Čehinje su ko "helijum" kažu
Dovoljno da malo nešto pitaš i....

'Oću i ja u Prag!Od juce
![]()