gost 345877
Veoma poznat
- Poruka
- 11.521
Jako, sve idu ulicom i tako se smeju, jao evo polovina meseca a vec sam spickala platu, ooet nisam platila informatiku ahahahagagaOvde su ljudi bas veseli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jako, sve idu ulicom i tako se smeju, jao evo polovina meseca a vec sam spickala platu, ooet nisam platila informatiku ahahahagagaOvde su ljudi bas veseli
red veselja, red bensedinaOvde su ljudi bas veseli
Sa protezamaPa ne znam,ja sam okruzena veselim ljudima sa zubima
sto? .... zbog pamuka ili prostate?Selila bi se u svedsku?
А ја нигде више да нађем чарапице од бамбуса. Одушевиле су ме.Sjajna stvar al se tesko nadje
Pre jedno 4 god sam zadnji put nasla da je stvarno turski da je stvarno kuvan...te trenerke i sad traju nigde se nije tkanina skembala
Problem je u gumi gore ona se istegla, to da zamenim i mogu da nastavim da ih nosim
Sad trazim da kupim to al ne nalazim....
Ako neko zna de ima neka javi
Пре сам тамо и узимала. Али после нисам видела.Te od bambusa sam vidjala na najlonu
Ne mogu i danas, previse su mi potresene ove moje modne kriticarke, ovi gurui moji, verni fanovi...De je cile da nas i danas zaraduje nekim modnim krikom, dosadna nedelja brate, sta cemo![]()
E jbg.Ostavila sam cigare u petak.
Danas sam tako umorna, nemam snage za nista, pritisak mi se sroljao dole, moram naci nekoga da me malo iznervira...
A nemam snage ni za modiranje, uhvatile me neke smene uzas, odmora nista izmedju...
Tacno imam osecaj da cu se samo izvrnuti negde.
Pre neki dan posle posla se skljocnem, inace ni to, bas sam nesto nikaki hehe
E da, krenuh i na svedski. Eto sad znate sve novosti.
![]()
ja to kupim svake godine u sd-u na vasaru : )А ја нигде више да нађем чарапице од бамбуса. Одушевиле су ме.
Нашла као нешто, али није то- то.
ja necu carapei tebi ce taki onda na vasaru da kupi koji par, ne brigaj