Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
na stikluNa stiklu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na stikluNa stiklu![]()

I bombone.A bez šećerne vune i helijumskog balona za decu se ne može proći. Od vune zamazani po licu i odelu, a balon, manje više ispusti helijum ili odleti već pre dolaska u kuću.

Jao imala sam to....keva ludela kad ih nosim po kuciJa sam kao mala isla sa babom na vasar uvek, dogadjaj godine je bio kad mi kupi na vasaru crvene plasticne nanule sa Strumfetom

Опет ћемо ми тебе на штикле да натакнемо. Само да нађемо довољно вриштећеJao imala sam to....keva ludela kad ih nosim po kuci
Kako li noge nismo polomili u tome
A inace meni je hajlajt godine bila kupovina zlatnih baletanki, zvala sam ih staklene cipelice
Par godina za redom svakog proleca sa babom u cumicevo sokace po nov par
Bila sam teska fenserka ko dete![]()

Ni ja ne volim nista od navedenog ali zato gumene bombone mmmmmmЈој, ја не волим ни свилене бомбоне, ни шећерну вуну, ни ушећерену јабуку, ни алву,... Али обожавам ону вашарску, вештачку лимунаду.
sta nam radi slavuj iz mrcajevaca?Ja jela u mrcajevcima. Nego kontam ima ih po vasarima

На Новом насељу има кафаница. Тамо преко пута Уради сам, Роде... Имају у башти дрво са веверицама, питоме су, можете их хранитиMi smo juče bili na vencu, tražili medu, vuka i vevericu ali nisu bili kući
Pogledajte prilog 641870
Al zato lovci jesu, umalo i nama da potpraše repove![]()

На Новом насељу има кафаница. Тамо преко пута Уради сам, Роде... Имају у башти дрво са веверицама, питоме су, можете их хранити
Мислим, знам да их воли.
Другарица живи поред, могу питати за име локала.

mi smo juce bili u dubokoj shumi, nasli smo vjevericuMi smo juče bili na vencu, tražili medu, vuka i vevericu ali nisu bili kući
Pogledajte prilog 641870
Al zato lovci jesu, umalo i nama da potpraše repove![]()
)Угао Родољуба Чолаковића и Стојана Новаковића, преко пута вртића Цврчак.Molim te, molim te, obavezno.
Nema rupe u drvetu u koju nije zavirio u potrazi, pa sve uredno kucne i čeka odgovor, da mu otvori
Mislim da bi pao u nesvest kad bi je video izbliza![]()

fakturu ce te dobiti na email u roku od 24hУгао Родољуба Чолаковића и Стојана Новаковића, преко пута вртића Цврчак.
![]()

U kamenickom parku ima puno veverica
Slatki su vam ovi mali planinari![]()
То јеZnam za Gambriano piceriju, tu preko puta pošte u S. Novakovića, tamo imaju i kao neku volijeru sa pticama, je l misliš možda na to?
Ili je baš okrenuto ka Bulevaru i Rodi il čemu već, jer se ne sećam da sam videla tamo kafanče.

Meni Benetton super nekad... bele majice, dzemperici na kopcanje u bojama ono za preko svega, čak i par haljina za plažu koje nisu za plažu ali mogu... nadjem ja tamo svašta ali uvek cekam sniženje.
Sestro sestriceeeeeee
lepotica