Da vas vidim danas 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A bez šećerne vune i helijumskog balona za decu se ne može proći. Od vune zamazani po licu i odelu, a balon, manje više ispusti helijum ili odleti već pre dolaska u kuću.
I bombone.
Kako sa vasara bez bombona
I to krenes samo cu ove, ali hocu i ove i malo ovih i tako doneses punu kesu :lol:
I obavezno deci neku glupost koja se pokvari do kuce :lol:
A anegdota sa jednog vasara je, kad je medo mm vukao za ruku “Tata tata vidi pusku, jel mozes da mi kupis?”
A ovaj moj prica sa kumom, i samo se okrene i hladno kaze, sa osmehom:”Mogu sine, ali necu.”
:lol:
Dan danas se sprdamo sa tim.

Ja sam kao mala isla sa babom na vasar uvek, dogadjaj godine je bio kad mi kupi na vasaru crvene plasticne nanule sa Strumfetom
Jao imala sam to....keva ludela kad ih nosim po kuci
Kako li noge nismo polomili u tome
A inace meni je hajlajt godine bila kupovina zlatnih baletanki, zvala sam ih staklene cipelice
Par godina za redom svakog proleca sa babom u cumicevo sokace po nov par :smeker:
Bila sam teska fenserka ko dete :zkez:

Jao imala sam to....keva ludela kad ih nosim po kuci
Kako li noge nismo polomili u tome
A inace meni je hajlajt godine bila kupovina zlatnih baletanki, zvala sam ih staklene cipelice
Par godina za redom svakog proleca sa babom u cumicevo sokace po nov par :smeker:
Bila sam teska fenserka ko dete :zkez:
Опет ћемо ми тебе на штикле да натакнемо. Само да нађемо довољно вриштеће :)

Mi smo juče bili na vencu, tražili medu, vuka i vevericu ali nisu bili kući :lol:

IMG_20200127_101452.jpg
Al zato lovci jesu, umalo i nama da potpraše repove :evil:

Mi smo juče bili na vencu, tražili medu, vuka i vevericu ali nisu bili kući :lol:

Pogledajte prilog 641870
Al zato lovci jesu, umalo i nama da potpraše repove :evil:
На Новом насељу има кафаница. Тамо преко пута Уради сам, Роде... Имају у башти дрво са веверицама, питоме су, можете их хранити :)
Мислим, знам да их воли.
Другарица живи поред, могу питати за име локала.

На Новом насељу има кафаница. Тамо преко пута Уради сам, Роде... Имају у башти дрво са веверицама, питоме су, можете их хранити :)
Мислим, знам да их воли.
Другарица живи поред, могу питати за име локала.

Molim te, molim te, obavezno.
Nema rupe u drvetu u koju nije zavirio u potrazi, pa sve uredno kucne i čeka odgovor, da mu otvori :lol:
Mislim da bi pao u nesvest kad bi je video izbliza :D

Meni Benetton super nekad... bele majice, dzemperici na kopcanje u bojama ono za preko svega, čak i par haljina za plažu koje nisu za plažu ali mogu... nadjem ja tamo svašta ali uvek cekam sniženje.

Iskreno rečeno, ja sam kao Čičak, solidan broj stvari mi je iz Benetton-a. Prirodnih tkanina. Kašmir blend ili vuna blend. Kaputi i mantili, sakoi, veš...sve mi to fino traje, ne gubi boju, kako etiketa kaže tako je za odrzavanje, nema iznenađenja, kuk je gde treba kuk da bude, struk na struk.
Dopada mi se sto se prave u zemljama finog pamuka, imaju pogone u Turskoj, Tunisu, Maroku, Egiptu, Hrvatskoj i Srbiji...gradska marka sa nekom tradicijom i ne smatram je high street fashion brendom.
Meni su oni kao Swatch, kupis detetu te džempere pred školu i nema glava da te boli, biće uredno benetonovo jaje u jarkim bojama cele godine...usuđujem se reći da izgleda njihova odeća pristojno, narocito za mladje, za školu, za faks.
Tako volim Esprit, Massimo Dutti i Mexx.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back