- Poruka
- 131.622
Ja bih njega kod proktologa na rektoskopiju, pa onda kod gi na kolonoskopiju, al bez anestezije, a mi da imamo live stream ovde
Posle toga bio bi miran ko bubica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih njega kod proktologa na rektoskopiju, pa onda kod gi na kolonoskopiju, al bez anestezije, a mi da imamo live stream ovde
Posle toga bio bi miran ko bubica
na zalost jos nisam bio u egiptu.. planiram da idem..nekako mi je uvek izmicao..kad god sam planirao nesto bi puklo tamo pa mi se nije islo.Tab će da priča kako bio na plantaži u Egiptu je li
Ista me sudba kleta zadesilana zalost jos nisam bio u egiptu.. planiram da idem..nekako mi je uvek izmicao..kad god sam planirao nesto bi puklo tamo pa mi se nije islo.
Много постојанији. Не остају лактови и колена, након прања се лепо врати, не буде раскеребечен, истегљен.ok, a kakav je to kuvani pamuk?
on je pod rukom neverovatno mekan
Sjajna stvar al se tesko nadjeМного постојанији. Не остају лактови и колена, након прања се лепо врати, не буде раскеребечен, истегљен.
to kad metla konacno ugata kojim doktorima ona treba na pregledsad ces i ti dobiti uput za pregled vagine![]()
nije ista vrsta pamuka u pitanju uopcePa bitno je jer kinezi naprave materijal sa losim tkanjem
Na to se misli kad se kaze kineski pamuk i turski pamuk
Ne mkslim da je sama biljka losija
No tkanje
Izraz se odomacio kao takav medju trgovcima odecom pa se prosirio i na kupce...
Brate tebi sve mora se crta uvek
Mogu li o prostati?Pa kazi sta mislis makar o pamuku![]()
Moze da bude veoma zanimljivo. HeheNe, to me ne zanima : ))
JebobiOstavila sam cigare u petak.
Danas sam tako umorna, nemam snage za nista, pritisak mi se sroljao dole, moram naci nekoga da me malo iznervira...
A nemam snage ni za modiranje, uhvatile me neke smene uzas, odmora nista izmedju...
Tacno imam osecaj da cu se samo izvrnuti negde.
Pre neki dan posle posla se skljocnem, inace ni to, bas sam nesto nikaki hehe
E da, krenuh i na svedski. Eto sad znate sve novosti.
![]()
Pa bi, jednog dana, sto da ne....Selila bi se u svedsku?
Pa lepo je,priroda je divna,samo se ljudi ne smejuPa bi, jednog dana, sto da ne....
Nije ono da bas ne znam sta cu sa slobodnim vremenom pa idem na casove hehe
Pa ne smeju se ni ovde nesto, sem ako nemaju dijagnozu.Pa lepo je,priroda je divna,samo se ljudi ne smeju