Nifont
Domaćin
- Poruka
- 3.243
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zar se ti sebe stidiš?Ako moze da se obrise moja fotka?![]()
.gif)
obrisanaAko moze da se obrise moja fotka?![]()
i da je super mini ne bih ulazila u voduI mini ajkula u plicakuPogledajte prilog 643542

ja sam svojevremeno jeo mini ajkulice.super su bile...i da je super mini ne bih ulazila u vodu![]()
Shebaće te karma burazeruja sam svojevremeno jeo mini ajkulice.super su bile...
vec me shebala ali se drzimShebaće te karma burazeru

Kakav je ukus mesa?ja sam svojevremeno jeo mini ajkulice.super su bile...
kao piletinaKakav je ukus mesa?

Buduci biolog,prirodnjak koji ce da cuva sve zivotinje od svega 🐿Molim te, molim te, obavezno.
Nema rupe u drvetu u koju nije zavirio u potrazi, pa sve uredno kucne i čeka odgovor, da mu otvori
Mislim da bi pao u nesvest kad bi je video izbliza![]()
Zanimljiva je ideja,to su najveci predatori,kakvog li je ukusa njihovo meso.kao piletina
saaaalim seee
nemam pojma..ukus kao ukus..ukusno je bilo...
davno sam to jeo..pre nekih 20 godina.mozda i vise..
ja uzivam u hrani, hedonista sam po prirodi i volim sve da probam..ok..ne bih mogao insekte , crve i te stvari ali ono da kazem normalno..mogao bih..
jeo sam i muflona![]()
a..slazem se oko granica..ne bih mogao kuce i mace..Videli smo sta jedu kinezi,treba imati granice,nista to a recimo meso zmije deluje njami.
Fine su ajkulice, meso je mekano i sočno, nije vlaknasto nego kompaktno...jedino je koža , onako...kao šmrgl papir, nejestiva skroz...Zanimljiva je ideja,to su najveci predatori,kakvog li je ukusa njihovo meso.
Videli smo sta jedu kinezi,treba imati granice,nista to a recimo meso zmije deluje njami.
I muškarce loviš mrežom?Pesikan se jede i lovi i kod nas,vise puta sam ga izvadila iz mreze.mora da se oguli
Ne lovim,ja sam zrtvaI muškarce loviš mrežom?

A cek ta mini ajkulica je takva vrsta mala patuljasta?
Il je to beba od mama ajkule od 3 m izasla da se igra u parkicu, a mama motri sa klupe na dete i blebece sa drugim mamama ajkulama o jucerasnjem rucku, filipinac jedva 1,60cm mali krzljav nista se najeli nisu, kad ce da uleti neko belo meso u vodu da se najedu ????

Zanimalo me je da probam jegulje sve dok nisam videla koliko su masne,na rostiju samo kaplje mast (snimali su kako se sprema).Deluju mi previse jako.a..slazem se oko granica..ne bih mogao kuce i mace..
zmiju bih mogao..nisam ih jeo i voleo bih da probam...najblize zmijama po obliku jeo sam jegulje
Koža ne sme da se dotakne,ona se skine,meso zavisi kakvo je,kako spremljeno.Fine su ajkulice, meso je mekano i sočno, nije vlaknasto nego kompaktno...jedino je koža , onako...kao šmrgl papir, nejestiva skroz...