gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.055
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zavisi na koj slike misliš. Ima na kojima je ona, a ima i na kojima nije.Ako je Čičkava osoba na sajtu njihove vinarije mogu da kažem, u maniru eminentnih forumašica, da je nisam tako zamišljao.![]()
Pa gde bi reklamirala ovaj da je tako...reklamiras epl ajfon?

Nisam.Ako je Čičkava osoba na sajtu njihove vinarije mogu da kažem, u maniru eminentnih forumašica, da je nisam tako zamišljao.![]()
Zd sve zna.Zavisi na koj slike misliš. Ima na kojima je ona, a ima i na kojima nije.

, ali recimo da umem da raspoznajem neke detalje, rekao bih da se moja opaska odnosi na one fotke za koje osnovano sumnjam da je na njima Čičkava. 
Pa ajde reci kako si me zamisljao?Nisam ja baš treniran za Specnaz, ali recimo da umem da raspoznajem neke detalje, rekao bih da se moja opaska odnosi na one fotke za koje osnovano sumnjam da je na njima Čičkava.
![]()

lepu,zgodnu i inteligentnuPa ajde reci kako si me zamisljao?![]()
Pa da sam samo to i ja bih bila srecna.lepu,zgodnu i inteligentnu

Mislio sam brate da si neko klinče, a ono ozbiljna žena, onako prefinjene lepote.Pa ajde reci kako si me zamisljao?![]()
znam,video samJa sam joj videla sliku na instagramu i vrlo je lepa
Pa jaoMislio sam brate da si neko klinče, a ono ozbiljna žena, onako prefinjene lepote.

ne smemmdaj link

sro mi ovo nesto poznatodaj link