Da vas vidim danas 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to su Boxfresh swich ,odel, samo druga boja, moje su nesto sivo bez prevrnuta koza, zuta postava,tamno siva koza detalji
http://www.boxfresh.com/footwear-c2/best-sellers-c72

- - - - - - - - - -

ma ja sam vam kao smoki
obozavam najlon i second hendove pa isprobavam svasta a svasta i kupim :)
e smoki kaput ti je odlican ulov!

Ja juce upecala u jednom sh ovo
Phototastic_04_11_2015_b4a7b2b2_a36e_4ef8_9f67_a.jpg

a prosle nedelje na najlonu dve super stofane suknice, onako neki mladalacki krojevi, i dve kosulje i mexx zimsku jaknu crnu, bas je vrh

a sinoc jednu haljinu u textilu sh, tako da je ova haljinica s gornje slike otpala potpuno :mrgreen:

Hvala.Sto se godina tice izuzetnu moc transformacije imas,iz razlicitih uglova gledano razlicito delujes.

Ti si prava--->

Bomba.jpg

Da istaknem Bokicu i Di Lajta. :ok:

to su Boxfresh swich ,odel, samo druga boja, moje su nesto sivo bez prevrnuta koza, zuta postava,tamno siva koza detalji
http://www.boxfresh.com/footwear-c2/best-sellers-c72

- - - - - - - - - -

ma ja sam vam kao smoki
obozavam najlon i second hendove pa isprobavam svasta a svasta i kupim :)
e smoki kaput ti je odlican ulov!

Ja juce upecala u jednom sh ovo
Phototastic_04_11_2015_b4a7b2b2_a36e_4ef-1.jpg

a prosle nedelje na najlonu dve super stofane suknice, onako neki mladalacki krojevi, i dve kosulje i mexx zimsku jaknu crnu, bas je vrh

a sinoc jednu haljinu u textilu sh, tako da je ova haljinica s gornje slike otpala potpuno :mrgreen:

lepe ste...aj sad još neko muško pa da se i ja umešam međ masu dječaka manje ću se primetim :sad2:

h1-1.jpg

ja u tu ne verujem:)nego niste vi dovoljno pomerali slamu,mjaooooo sa dkad rekoh slama setih se da godivis kikice,i tacno te zamislih kako :cmok:zper:::mrgreen:po slami iza kuce, neku plavokosu u kariranoj odezdi sa sve kikicama ko one nemice sa beerfesta:heart:...eto tebi treba pamela anderson sa kikama dje vrh blago dodiruje kraj ledja i poceak ostatka:cool::lol:
auuuuu nisam normalna:lol:

- - - - - - - - - -

Evo :)
Gledanje na licnu odgovornost.

auu ova ti najbolja do sad:super:...na onima si delovao baass straije ovde delujes fazon 6 god mladje..ili je to bog krace kose ne znam...:D
ja ti kazem ti samo trebas da procesljas po nsvome kraju ces da nadjes neku iskusnu tetu da te vole:D

i ja to htedoh da napišem, al da se ne naljuti komša...friz da menja

- - - - - - - - - -

cek kad se obezobrazi necemo ga videti nikad na krsti,samo ces da vidis jednog dana kako izlazi iz stana tvoje komsinice:mrgreen::D..

pa ko mnogi što su se okuražili pa počeli da se kače i kače i sad eto nemoš pričaš snjima...nedodirljivi postali, ego naraso, nesigurnos smanjena na minimum

- - - - - - - - - -

neće on...nije komša takav...skroman je dečko vidi se

ja u tu ne verujem:)nego niste vi dovoljno pomerali slamu,mjaooooo sa dkad rekoh slama setih se da godivis kikice,i tacno te zamislih kako :cmok:zper:::mrgreen:po slami iza kuce, neku plavokosu u kariranoj odezdi sa sve kikicama ko one nemice sa beerfesta:heart:...eto tebi treba pamela anderson sa kikama dje vrh blago dodiruje kraj ledja i poceak ostatka:cool::lol:
auuuuu nisam normalna:lol:

- - - - - - - - - -

auu ova ti najbolja do sad:super:...na onima si delovao baass straije ovde delujes fazon 6 god mladje..ili je to bog krace kose ne znam...:D
ja ti kazem ti samo trebas da procesljas po nsvome kraju ces da nadjes neku iskusnu tetu da te vole:D

Ne mora plava da bude :rumenko:
I definitivno ne treba Pamela, kaparis'o je
:lol:

Mozda je i zbog kosijane :think:
Necem tetu, moze i seka :prstic:

komšo lik si...lep dečko

Fala komso :pivce:

i ja to htedoh da napišem, al da se ne naljuti komša...friz da menja

- - - - - - - - - -

pa ko mnogi što su se okuražili pa počeli da se kače i kače i sad eto nemoš pričaš snjima...nedodirljivi postali, ego naraso, nesigurnos smanjena na minimum

- - - - - - - - - -

neće on...nije komša takav...skroman je dečko vidi se

Nece se ljutim komso, jedino sto navikoh ovako.

realno lepsi si od mene:mrgreen:
ono bela kosuljica,frizuric i cu ti nabacim drugarice:mrgreen:
ajmo sad ozbiljno bez zezanja dobra ti je slika....

To mozemo da proverimo ako metnes slicku bez efekta :mrgreen:
Ako imas i kiku racunaj da si udata :per: :lol:

:zag: :cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back