gost 345877
Veoma poznat
- Poruka
- 11.521
Dva deteta. Jedno napunilo pre dve nedelje 3 godine a drugo 15 meseci.
Mozda mi to slutite trece
Mozda mi to slutite trece
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mini album nazvan kupatilo selfi. Sta cu kad nemam dje drugo.![]()
Pogledajte prilog 363620
Pogledajte prilog 363621
.to su Boxfresh swich ,odel, samo druga boja, moje su nesto sivo bez prevrnuta koza, zuta postava,tamno siva koza detalji
http://www.boxfresh.com/footwear-c2/best-sellers-c72
- - - - - - - - - -
ma ja sam vam kao smoki
obozavam najlon i second hendove pa isprobavam svasta a svasta i kupim
e smoki kaput ti je odlican ulov!
Ja juce upecala u jednom sh ovo
![]()
a prosle nedelje na najlonu dve super stofane suknice, onako neki mladalacki krojevi, i dve kosulje i mexx zimsku jaknu crnu, bas je vrh
a sinoc jednu haljinu u textilu sh, tako da je ova haljinica s gornje slike otpala potpuno![]()

to su Boxfresh swich ,odel, samo druga boja, moje su nesto sivo bez prevrnuta koza, zuta postava,tamno siva koza detalji
http://www.boxfresh.com/footwear-c2/best-sellers-c72
- - - - - - - - - -
ma ja sam vam kao smoki
obozavam najlon i second hendove pa isprobavam svasta a svasta i kupim
e smoki kaput ti je odlican ulov!
Ja juce upecala u jednom sh ovo
![]()
a prosle nedelje na najlonu dve super stofane suknice, onako neki mladalacki krojevi, i dve kosulje i mexx zimsku jaknu crnu, bas je vrh
a sinoc jednu haljinu u textilu sh, tako da je ova haljinica s gornje slike otpala potpuno![]()
lepe ste...aj sad još neko muško pa da se i ja umešam međ masu dječaka manje ću se primetim
![]()

lepsi si od svih forumasicaMini album nazvan kupatilo selfi. Sta cu kad nemam dje drugo.![]()
Pogledajte prilog 363620
Pogledajte prilog 363621

si bre dete. 
Malo ti se šminka uzhebala
Ali lepša si od Čička, definitivno se naslućuje![]()

Pogledajte prilog 363642
ima
aaaa
- - - - - - - - - -
mrshti me ovo
s pridji mi razlozima
razlozite se nezno
- - - - - - - - - -
no fun at alll
- - - - - - - - - -
delit extra ti slika prava uzvancija...
- - - - - - - - - -
lepsi si od svih forumasica![]()
To je lepotohulno, iako je trol komentar.![]()
12
da te ne uplasim![]()

Okaci se.Iskukah se na Rupi al' ti si srecnijeg skljocaja od mene .

nego niste vi dovoljno pomerali slamu,mjaooooo sa dkad rekoh slama setih se da godivis kikice,i tacno te zamislih kako
zper::
po slami iza kuce, neku plavokosu u kariranoj odezdi sa sve kikicama ko one nemice sa beerfesta
...eto tebi treba pamela anderson sa kikama dje vrh blago dodiruje kraj ledja i poceak ostatka

...na onima si delovao baass straije ovde delujes fazon 6 god mladje..ili je to bog krace kose ne znam...komšo lik si...lep dečko
komšo lik si...lep dečko

cek kad se obezobrazi necemo ga videti nikad na krsti,samo ces da vidis jednog dana kako izlazi iz stana tvoje komsinice..

ja u tu ne verujemnego niste vi dovoljno pomerali slamu,mjaooooo sa dkad rekoh slama setih se da godivis kikice,i tacno te zamislih kako
zper::
po slami iza kuce, neku plavokosu u kariranoj odezdi sa sve kikicama ko one nemice sa beerfesta
...eto tebi treba pamela anderson sa kikama dje vrh blago dodiruje kraj ledja i poceak ostatka
auuuuu nisam normalna
- - - - - - - - - -
auu ova ti najbolja do sad...na onima si delovao baass straije ovde delujes fazon 6 god mladje..ili je to bog krace kose ne znam...
![]()
ja ti kazem ti samo trebas da procesljas po nsvome kraju ces da nadjes neku iskusnu tetu da te vole![]()

komšo lik si...lep dečko

i ja to htedoh da napišem, al da se ne naljuti komša...friz da menja
- - - - - - - - - -
pa ko mnogi što su se okuražili pa počeli da se kače i kače i sad eto nemoš pričaš snjima...nedodirljivi postali, ego naraso, nesigurnos smanjena na minimum
- - - - - - - - - -
neće on...nije komša takav...skroman je dečko vidi se
realno lepsi si od mene
ono bela kosuljica,frizuric i cu ti nabacim drugarice
ajmo sad ozbiljno bez zezanja dobra ti je slika....

nemoj komšo da se zalićeš to je kolko sam vido naš stari poznanik![]()